Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЮЛИАН КОСТОВ СНИМА С ЛЮБИМКА НА ЛЮК БЕСОН

ЮЛИАН КОСТОВ СНИМА С ЛЮБИМКА НА ЛЮК БЕСОН

юлиан-костов-yulian-kostov

Българският актьор Юлиан Костов ще застане рамо до рамо с любимката на Люк Бесон – Саша Лус. 29-годишната рускиня е участвала в два от последните хита на френския режисьор – „Валериан: Градът на хилядите планети“, който му отне над две десетилетия, и „Анна“. След като показа, че крошето й може да повали няколко руски и американски агента в последното заглавие, боят и този път ще е основна движеща сила за Лус.

Този път това ще се случи във филма „Последният фронт“ (The Last Front), където пред камерата ще й партнира и Костов.

Сюжетът на продукцията ще ги позиционира в разгара на Втората световна война, където в центъра на събитията ще се окаже и шотландската звезда Иън Глен („Заразно зло“, „Игра на тронове“, „Доктор Кой“). Клапата за филма се очаква да щракне съвсем скоро – през месец септември, като за целта Юлиан Костов ще трябва да замине за Белгия.

ЮЛИАН КОСТОВ РАЗХОДИ ЗВЕЗДА НА “ДИСНИ” ПО ВИТОШКА

Режисьор на „Последният фронт“ е Жюльен Керкнави, а сценарият ще представи сблъсъка на обикновен фермер с германската военна машина.

Междувременно стана ясно, че сценарият за втория сезон на „Сянка и кост“ е вече готов. След като през пролетта достигна до топ 3 на най-гледаните сериали в историята на „Netflix“, магическата поредица с участието на Костов бе официално подновена за нови епизоди преди месец.

В „Сянка и кост“ Юлиан Костов играе Федьор, който бързо се превърна във всеобщ любимец на публиката.

Top
>