Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СИМОНА ЗАГОРОВА СЕ ПОХВАЛИ С ОТЛИЧНА ДИПЛОМА

СИМОНА ЗАГОРОВА СЕ ПОХВАЛИ С ОТЛИЧНА ДИПЛОМА

симона-загорова

Симона Загорова се похвали с отличен успех на дипломирането си от Нов български университет.

Дъщерята на Глория учи в специалност “Музикално и танцово изкуство” с професионална квалификация “Музикален изпълнител ( поп и джаз пеене). Бакалавърската си степен е взела с 5,69, а магистърската – 5,90.

СИМОНА ЗАГОРОВА СЪБИРА ТЕН С ГАДЖЕТО

„Ето, че и този ден дойде! Благодаря на невероятните преподаватели в НБУ за труда и страхотното отношение! И по- специално на един уникален човек! Моята преподавателка по поп и джаз пеене Д-р. Нели Маринкова! Обичам те безкрайно!“, написа Загорова в социалните мрежи.

Във Фейсбук я поздрави и баща й – Илия Загоров, пише “Монитор”. „Нямам какво да кажа, само че те обичам откакто се роди и винаги съм знаел че ще бъдеш топ! Обичам те!“, не скри радостта си той.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Специалност “Музикално и танцово изкуство” с професионална квалификация “Музикален изпълнител ( поп и джаз пеене) Бакалавърска степен – 5.69 Магистърска степен – 5.90 Ето, че и този ден дойде! Благодаря на невероятните преподаватели в НБУ за труда и страхотното отношение! И по- специално на един уникален човек! Моята преподавателка по поп и джаз пеене Д-р. Нели Маринкова! Обичам те безкрайно! Днес съм едно истински щастливо момиче!

Публикация, споделена от (@simonazagorova21) на

Top