Вие сте тук
Начало > FAMOUS > УТИ БЪЧВАРОВ ПРЕБОРИ COVID-19, ВЕЧЕ УСЕЩА ЧЕСЪНА

УТИ БЪЧВАРОВ ПРЕБОРИ COVID-19, ВЕЧЕ УСЕЩА ЧЕСЪНА

ути-бъчваров

Коронавирусът остава в миналото за кулинарния майстор Ути Бъчваров и семейството му. Телевизионният водещ вече се чувства добре и няма и следа от притеснение за здравето си, разкри самият той пред вестника.

“Чувстваме се много добре, нямаме проблеми. През последните дни дори ми се върнаха обонянието и вкусът и вече съм в добра кулинарна кондиция. Очаквам резултати от контролните тестове. Жена ми и децата трябва да се тестват в понеделник, защото тогава изтича карантината им” – разказа майсторът на черпака.

Преди две седмици, докато яде чесън, на Ути му прави впечатление, че не усеща вкуса и миризмата му. Ето защо, съмнявайки се за състоянието си, прави тест за коронавирус, който излиза положителен. Няколко дена по-късно съпругата на Бъчваров също се оказва с COVID-19. Подобно на половинката си, тя също изкарва болестта без симптоми. Първите тестове на двете им деца бяха отрицателни, пише България днес.

УТИ БЪЧВАРОВ: ЗА МЕН ЖИВОТЪТ С ЧАЛГА НЕ Е ВКУСЕН!

Бъчваров и жена му изкарват карантината в къща на 70 – 80 км от Варна. Те са били там на почивка, когато са разбрали за вируса. Семейството трябва да остане там, докато не стане сигурно, че са напълно здрави и вече не могат да заразяват.

До приключване на броя Ути все още не знаеше резултата на контролния си тест, но беше спокоен, тъй като няма нито един от опасните симптоми на болестта.

Top