Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > И ПОЛИ ГЕРГУШЕВА СЛИЗА ОТ COOL…T ЗАРАДИ БЕБЕ

И ПОЛИ ГЕРГУШЕВА СЛИЗА ОТ COOL…T ЗАРАДИ БЕБЕ

поли-гергушева

„Имам една добра новина. От септември няма да ме виждат зрителите на Би Ти Ви, защото излизам по майчинство“, каза в ефира на предаването „Тази събота и неделя“ водещата на Cool…T Поли Гергушева.

Тя е втората водеща на предаването, която ще става майка. Преди нея Петя Дикова водеше магазинното предаване и излезе в отпуск по майчинство, за да се грижи за сина си Александър, а сега е бременна за втори път.

На Поли й предстои да стане майка за първи път в края годината, сега е в петия месец на бременността си.

ПОЛИ ГЕРГУШЕВА СЕ ЧУДИ ДАЛИ И КОГА ЩЕ СЕ ОЖЕНИ

„За сметка на една отменена сватба, ни се случва нещо много по-хубаво“, каза с усмивка Гергушева. Тя планираше лятна сватба на скалите в село Тюленово това лято, но коронавирусната пандемия развали плановете им.

През лятото зрителите на Cool…T ще продължат да гледат най-интересното от този телевизионен сезон, отбелязва България днес. През септември ще стане ясно кой ще води предаването.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Все още нямам бременна снимка, защото и нямам голям корем, с който да се похваля 😇 Но на тази снимка се вижда атлетичния крак на бъдещото ни дете! 😀 В момента, в който @_agent004 видя снимката възкликна:”Ах на татко си ще върти педалите по планините!” Много се смяхме на бъдещия колоездач/ка ❤️ Щастливи сме! #babyiscoming #babyiscomingsoon #pregnant #pregnancyannouncement #pregnancy #soontobemom #happytogether❤️ #thebestisyettocome

Публикация, споделена от Polina Gergusheva (@poligergusheva) на

Top
>