Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ФИФО ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ СЕ ОЖЕНИ

ФИФО ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ СЕ ОЖЕНИ

фифо филип атанасов fifo filip

Сребърният медалист от „Игри на волята“ – Филип, вече е с халка на ръката. Инженерът, който е любимец на хиляди жени, каза „да“ на красивата си половинка Маринела. Церемонията се състоя в София, разбра „България Днес“. На сватбата присъстват и двама от най-близките приятели на Фифо от „Игри на волята“ – Димитър Лефтеров и Чакалов.

Филип и избраницата му са заедно от години. Именно жената до него му помага да преодолее най-големия му личен провал – загубата във финала на „Игри на волята“, пише „България днес“.

„Стъпката да създам семейство е напълно нормална, имам човек до себе си“, наскоро призна мачото.

ФИФО СЕ ЗАВЪРНА В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“, СПЕЧЕЛИ УЧАСТИЕ И В ALL STARS СЕЗОНА

Филип със сигурност ще помни 9 септември и с друго освен със сватбата си. В събота бе излъчен извънреден епизод на „Игри на волята“, от който стана ясно, че мачото е първият участник в „Ол старс“ сезона – мечта на Фифо за реванш в игрите, пише „България днес“.

Както „България Днес“ първи писа, през тази година ще има битки между бивши участници и кандидати за следващия сезон. Ако познат на зрителите играч победи, влиза в звездния каст. При положение че претендентът триумфира, той си гарантира място за следващия сезон. Е, Филип нямаше как да не се изфука пред всичките си гости и на огромен монитор, в разгара на сватбата си, пуска шоуто, което го направи известен. А всички впериха поглед в жестоката битка.

Top