Вие сте тук
Начало > Новини > Интервю > ФИКИ ПРЕД SECRET.BG: ДАДОХ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ, НО ПУБЛИКАТА РЕШАВА

ФИКИ ПРЕД SECRET.BG: ДАДОХ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ, НО ПУБЛИКАТА РЕШАВА

На 30 ноември певецът на Пайнер за 2014 и 2015 година Фики ще представи дебютния си албум. Промоцията ще бъде в столично заведение, а на нея ще бъдат допускани единствено хора с покани. Тя ще бъде заснета и излъчена по телевизия Планета. Ето какво издаде в аванс за първия си албум Фики пред Secret.bg.

-Фики, остават броени дни до промоцията на дебютния ти албум. Какво ти костваше реализацията му?

– Много време, усилия, старание, емоции… Посветих му се изцяло, дори на фитнес не съм ходил последните месеци. Първоначално си мислех, че ще мога да съчетавам работата по албума с останалите ми ангажименти, но се оказа, че не е толкова лесно и нещата се забавиха. Затова накрая се взех в ръце, запретнах ръкави и си казах: „Ако трябва няма да ям и няма да спя, но ще го направя така, както искам да бъде“. Все пак това ми е дебютен албум, той е веднъж в  живота, а и както преди съм казвал, вече имам две статуетки за Певец на годината и трябва да се доказвам и защитавам този приз с всяка моя стъпка и всяко мое действие.

-Спря ли се на заглавие на албума?

Да. Минах през няколко идеи за заглавия. В един момент надделя „Бум“, тъй като това е една от емблематичните песни в кариерата ми и хората около мен твърдят, че всъщност най-добре я описва. Но както често се случва при нас изпълнителите, последното записано парче така ми легна на сърцето, че реших то да стане  заглавно за албума. Това е един съвсем нов проект, международен, който реализирах буквално преди дни. Толкова ми харесва, че се организирах веднага да му снимам клип, нямам търпение да го представя на публиката.


-Защо избра рождения ден на брат си за представянето му?

Ние сме много сплотено семейство. На семейните празници винаги сме заедно и те са специални за нас. Затова, когато видях, че албумът ще бъде готов някъде към края на ноември, веднага се спрях на тази дата – така тя ще ни свързва още повече.

– Колко нови парчета има в него?

Четири, като всичките са в различен стил.

-2016 година е към своя край. Каква беше тя за теб?

Прекрасна! Нямам от какво да се оплача. Дай Боже всички занапред да са добри поне колкото нея!

%d0%b4%d0%b0

-В началото на годината обеща, че ще задържиш „Певец на годината“ още 10 години. Ще успееш ли и тази година да грабнеш статуетката?

Аз давам всичко от себе си. Надявам се това да си личи както от песните, които правя, така и от участията ми по клубовете, от представянето ми на големия концерт по случай 15-ия рожден ден на телевизия Планета и от промоцията на албума. От там нататък всичко зависи от уважаемата публика.

Top
>