Вие сте тук
Начало > Новини > Интервю > EVA: КИНОТО Е ИСТИНСКАТА МИ СТРАСТ

EVA: КИНОТО Е ИСТИНСКАТА МИ СТРАСТ

Поп певицата Eva атакува родното кино. Любимката на децата, както е популярна изпълнителката, влезе в ролята на Бети в новия хитов уеб сериал „#Кифла“. Ето какво сподели за Secret.bg дни след началото на сериала.

-Eva, откъде е интересът ти към киното?

Интерес към киното имам още като бяха 3-годишна. Тогава започнах да се занимавам и с пеене. Винаги двете са вървели ръка за ръка.

-Как се стигна до участието ти в „Кифла“?

Бях на урок по пеене, когато телефонът ми съдбовно иззвъня. Получих смс от най-добрата ми приятелка и сродна душа Евелина. Беше снимка с обява за кастинга и беше написала: „Това ТРЯБВА да си ти!“. Отидох и спечелих ролята.

-Каква е твоята роля в сериала?

Героинята ми се казва Елизабет Мария – Бети и е една малка, сладка и наивна веган кифличка. Баща й е милионер и може да и купи светът. Винаги се вслушва в съветите на най-добрата си приятелка – Валчето, която е по-голяма и по-умна от нея.

-Би ли участвала и в други филмови продукции?

Това е моята мечта и я сбъдвам всеки ден! Участвала съм в много пиеси и театрални постановки, но киното е истинската ми страст.

-Ще измести ли киното музиката като твоя страст?

Няма шанс! Аз съм артист! Това включва всичко, което се случва в шоубизнеса, без изключение. От малка пея, танцувам и играя и нищо друго не ме прави по-щастлива.

Top
>