Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ФИЛИП ПЛЕЙН ПОКАЗА ИСТИНСКОТО СИ БОГАТСТВО

ФИЛИП ПЛЕЙН ПОКАЗА ИСТИНСКОТО СИ БОГАТСТВО

филип плейн filip plein

Родните плеймейтки трудно се задържат в една връзка. Повечето от тях скачат от мъж на мъж, сменят адресите и колите, но нрава – никога. Е, това си е техен проблем, но времето минава и годинките им се натрупват, гравитацията казва тежката си дума. Някои от столичните бръмчалки изпуснаха Филип Плейн, който е идвал в България и се познава с някои от тях. Е, думата „познава“ е малко пресилена, по-скоро те са правили компания на модния дизайнер.

Днес Плейн обаче е влюбен в половинката си Лучия Братоли, на която доста нашенки завиждат яростно. Момичета, изпуснахте го! Филип има ново семейство, а красивата Лучия го дари със син.

ГАДЖЕТО НА ФИЛИП ПЛЕЙН ПРОГОВОРИ ЗА ТРУДНИЯ ЖИВОТ НА МИЛИОНЕРИ С ДЕТЕ

Филип сподели нови снимки на семейството си в Instagram, които сбраха стотици лайкове. Към фотото Плейн пише, че той не създава просто дрехи, а компанията му е част от фамилията му.

Плейн и половинката му вече живеят и в новото им имение в Лос Анджелис, отбелязва vbox7. Дизайнерът се фука от известно време с огромното си имение, което му струва над 280 млн. долара. Хейтъри определиха къщата на Филип и Лучия за олицетворение на кича, безвкусицата на новоизлюпените богаташи.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Philipp Plein (@philippplein)

Top
>