Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДЖИЗЪСА РЕМОНТИРА И НОВАТА СИ, ПОЛИНА СИ КЛЪЦНА НОСА

ДЖИЗЪСА РЕМОНТИРА И НОВАТА СИ, ПОЛИНА СИ КЛЪЦНА НОСА

благой георгиев джизъса blagoi georgiev djizusa

Съвсем нормално е един човек да харесва определен тип представители на другия пол. Но какво става, когато новата не прилича съвсем на предишните? Ами много е просто – няма нищо непоправимо, а чудото на естетическата хирургия е готова да се притече на помощ.

ЗЛАТКА ПЪРВА ИЗНЕВЕРИЛА НА БЛАГО ДЖИЗЪСА

Всичко това го казваме, просто за да ви съобщим, че новата на Благой Георгиев има нов нос и вече започва да прилича на всички останали инфлуенсърки и моделки, с които той е излизал:

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official)

Снимката е от профила на Джизъса, а на нея виждаме, че Полина изглежда по-различно от преди. Вгледахме се малко по-сериозно и установихме, че разликата е в носа.

Едно време във влог Алекс и Дани, тогава и двамата – Петканови, обясняваха, че ринопластиката е най-сложната естетическа операция и тази с най-тежко възстановяване, отбелязва vbox7. Представете си тогава колко много Полина обича Благой!

БЛАГО ДЖИЗЪСА СИ МАХНА КОСАТА

Самата Полина е все така неактивна в социалните мрежи, но в профила си е добавила собствен бизнес. От страницата му става ясно, че тя се занимава с търговия на бебешки дрешки и артикули. Е, поне ще е подготвена за бъдещето!

Top