Вие сте тук
Начало > Шоу > ФУТБОЛИСТ ЩЕ СЕ БОРИ ЗА 150 БОНА В „СЪРВАЙВЪР“

ФУТБОЛИСТ ЩЕ СЕ БОРИ ЗА 150 БОНА В „СЪРВАЙВЪР“

Ивайло Крушарски ivailo krusharski

Вече е ясно кои са двадесетте участници, които ще се борят за голямата награда в новия сезон на „Сървайвър“ у нас. В търсене на „Скритият идол“ за 150 000 лв ще се впуснат представители на различни професии.

Мъжката част включва футболиста Ивайло Крушарски, учителят от НСА Денис Христофоров, фитнес треньорът Иван Георгиев и собственикът на автосервиз и инструктор Драгомир Методиев.

За оцеляването си в предаването ще се борят и двама мъже, посветени на медицината – студентът-болногледач Георги Петков и лекарят Иван Узунов. Сили с тях ще мерят строителният предприемач Илиан Василев, режисьорът Зоран Петровски, продавач-консултантът Милен Кутелов и хотелиерът Пейо Георгиев.

ГАДЖЕТО НА САМИ ВЛИЗА В „СЪРВАЙВЪР“. ЩЕ МУ ИЗНЕВЕРИ ЛИ?

Представителките на нежния пол не им отстъпват. Сред участничките са футболната съдийка и модел Джулиана Бутракова, треньорката по бокс Маргарита Чанева, фитнес инструкторката и актриса Йоана Върбичкова и лекоатлетката Карин Околие.

Уменията си в оцеляването ще тестват още лекарката Борислава Кръстева, специалистката по маркетинг Александра Петкова, софтуерният инженер Ганка Статева, студентката Анелия Щерева и две шампионки – по джиу джитцу Мила Савова и по бодибилдинг Ивана Микова.

Top
>