Вие сте тук
Начало > Край Босфора > КОЙ Е БАРЪШ КЪЛЪЧ – КАЯ ОТ „ОПАСНО ИЗКУШЕНИЕ“

КОЙ Е БАРЪШ КЪЛЪЧ – КАЯ ОТ „ОПАСНО ИЗКУШЕНИЕ“

баръш кълъч baris kilic

Баръш Кълъч предизвика интерес у българските зрители с появата си в „Опасно изкушение“, което се излъчва в момента по бТВ. В сериала той е в ролята на адвокат Кая, който пристига от Лондон в Истанбул, за да стане изпълнителен директор на Аргун холдинг. Малко след пристигането си той научава, че има голям син от бившата си любов – Ендер, която в момента е част от борда на директорите в холдинга.

Баръш е роден през 1978 г. в Аргуван, източна Турция. Семейството му отива в Истанбул, когато той е на 5-годишна възраст. В мегаполиса Кълъч завършва Икономика в Истанбулския университет.

ЙЪЛДЪЗ ОТ „ОПАСНО ИЗКУШЕНИЕ“ ИЗУМИ С КАРАВАНА ЗА 1 МИЛИОН

„Аз бях едно много будно и отговорно дете. Още като малък, колкото и нескромно да звучи, бях звездата на класа и на цялото училище. Бях президент на класа и капитан на футболния ни отбор. Сега, когато отново се срещам с приятелите си от детството, се радвам, че ме разпознават и че не са ме забравили. Имам само добри спомени от този период на живота ми“, споделя в интервю актьорът.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Barış Kılıç (@bariskilicofficial)

Той за кратко живее в Съединените щати, преди да се върне в Турция и да получи магистърска степен от университета Йедитепе. Докато е студент се снима в различни реклами.

КОЯ Е НЕСРИН ДЖАВАДЗАДЕ – КОВАРНАТА ШАХИХА ОТ „ОПАСНО ИЗКУШЕНИЕ“

Заминава се активно с актьорската професия още от 1999 г., но първата си роля, с която всички забелязват големия му актьорски талант, изгрява чак през 2011 г. в тоталния хит „Огледален свят“, който е най-харесваният турски сериал, излъчван в България.

ЕНДЕР ОТ „ОПАСНО ИЗКУШЕНИЕ“ НЕ Е ГОТОВА ЗА СВЕКЪРВА

През 2013 г. играе и в четвъртия сезон на друг голям хит – „Сезони на любовта“. Взема участие с главна роля в хитовата драма „Войната на розите“, излъчена през изминалата година у нас по Диема Фемили. През пролетта на 2016-а се снима в провала „Разрушителят“ , приключил само след пет излъчени епизода .

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Barış Kılıç (@bariskilicofficial)

„Още от много малък гледах черно-белите филми по стария ни телевизор и доста често си представях, че аз съм един от героите в даден филм, имитирах го и много се забавлявах по този начин. През 1999 г. се снимах в реклама на чипс и от там започна всичко. През 2003 г. пък изиграх първата си роля в сериал във „Всички мои деца“, разказва Баръш.
Той не крие, че се смята за сексапилен мъж. „Аз разбирам сексапила по различен от общоприетия начин. За мен сексапилът не се изразява във физическата красота, а в енергията, която излъчва мъжът. Мисля, че моята е много сексапилна“, откровен е Кълъч.
През 2007 година се жени за своята съпруга Айшегюл, от която има две деца.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Barış Kılıç (@bariskilicofficial)

Top
>