Вие сте тук
Начало > Шоу > КОИ СА НОВИТЕ ГЕРОИ В „ЕДИН ЗА ДРУГ“

КОИ СА НОВИТЕ ГЕРОИ В „ЕДИН ЗА ДРУГ“

един за друг edin-za-drug

Любимото романтично риалити „Един за друг“ се завърна в ефира на NOVA с нов сезон, изпълнен с любов, приключения и много положителни емоции. Този път двойките са разделени на две като ще има две любовни обиталища. Едните се нанасят в добре познатата ни вила на любовта, а втори отряд е в хижата на любовта.

Записващите се за участие този сезон са два пъти повече. За трета поредна година предаването ще тества любовта на двойки, решени да докажат, че заедно са непобедими.

За успешното изпълнение на предизвикателствата отново ще следи чаровният водещ с неподражаемо чувство за хумор Емо Чолаков, който ще съпреживява емоциите с двойките и ще бъде неотлъчно до тях по време на всички изпитания.

Ето и кои са участниците:

Веселина и Ганчо са първата двойка, която влезе в предаването. Веселина и Ганчо са от Добрич. Тя е на 36, а той на 43 години. Заедно са от 13 години и имат две момичета. Тя е борсов анализатор, а той притежава бизнес за дистрибуция за яйца.

ТИНА ОТ „ЕДИН ЗА ДРУГ“ ПОКАЗА НОВИТЕ СИ УСТНИ

Симона и Борислав са втората двойка в „Един за друг“ – сезон 3. Симона и Борислав са от София. Тя е на 30, а той на 34 години. Женени са от 5 години и имат две дъщери – на 2 години и на 6 месеца. Той е пожарникар, а тя работи в рекламна агенция. Запознават се на курс по народни танци.

Милка и Желязко са третата двойка в „Един за друг“ – сезон 3. Те са от град Варна. Тя е на 35 години, а той на 36 години. Нямат брак, но живеят заедно от 14 години. Той е управител на две пекарни, а тя посвещава времето си на четирите им деца, две от които са близначета.

Теодора и Генади са четвъртата двойка в „Един за друг“ – сезон 3. Теодора и Генади са от Ямбол/Бургас. Тя е на 24, а той на 32 години. Заедно са от 2 години, но са женени от няколко месеца. „Един за друг“ е техният „меден месец“. Имат две зайчета за домашни любимци.

Валя и Емил са петата двойка в „Един за друг“ – сезон 3. Валя и Емил са от Перник. Тя е на 52, а той на 53 години. Заедно са от 32 години. Запознават се още в училище и имат две деца. Тя работи като мениджър развитие, а той се грижи за всичко останало

ДАНИ РАЗКРИ ЗАЩО СЕ РАЗДЕЛИ С ДЕНИ СЛЕД „ЕДИН ЗА ДРУГ“

Поля и Димитър са шестата двойка в „Един за друг“ – сезон 3. Поля и Димитър са от село Хубавене/град Роман. Тя е на 24, а той на 25 години. Заедно са от 5 години. Той е пожарникар, а тя – учителка. Мечтаят за деца и собствен дом.

​Гергана и Радослав са седмата двойка в „Един за друг“ – сезон 3. Гергана и Радослав са от Варна. Тя е на 25, а той на 21 години. Заедно са от 2 години. Споделят една и съща професия – брокери на недвижими имоти. Все още не са готови за по-сериозни бъдещи планове – като създаването на свое семейство.

В предходните сезони две двойки си разделиха почетното първо място след грандиозна финална битка, отбелязва Телеграф. В първия сезон на предаването победители станаха Искра и Йордан и Елена и Пламен, а във втория -Тяна и Иво решиха да поделят наградата си с младата двойка Тина и Миро.

Top
>