Вие сте тук
Начало > Спорт > ФУТБОЛИСТКА №1 ЛЮБИ СПОРТЕН ЖУРНАЛИСТ

ФУТБОЛИСТКА №1 ЛЮБИ СПОРТЕН ЖУРНАЛИСТ

евдокия попадинова борислав орлинов

Тя е най-добрата ни футболистка. Пет пъти печели приза за №1 на България. На 24 години е, а всички й предричат бляскаво бъдеще във футбола.

Той жъне успехи като репортер. Избран е от Международната асоциация на спортните журналисти за най-добър млад журналист в Европа. Тя е Евдокия Попадинова, а той се казва Борислав Орлинов. Двамата са лудо влюбени, въпреки че са заедно само от месец.

Любовта към спорта ги събира и в частност „Серия А“. Евдокия защитава цветовете на италианския „Наполи“. А Боби, както го наричат близките, коментира всяка седмица първенството на Ботуша.

„Спортът ни събра. Борислав е бивш футболист. Играе и тенис. Много интересна е нашата връзка“, разкрива пред „България Днес“ Евдокия.

ЕВДОКИЯ ПОПАДИНОВА СЕ СГОДИ КРАЙ БРЕГОВЕТЕ НА ФЛОРИДА

Запознават се покрай служебни ангажименти. В началото на годината се срещат се пръв път – на видеоинтервю в платформа.

„Тогава още бях сгодена. Просто се запознахме, макар и в интернет пространството“, разказва Евдокия.“

Работата отново ги среща. Ала този път Попадинова вече няма годеник, пише България днес.

„Снимахме филм за мен. Работим по този проект дълго време. Снимките бяха в родното ми Хаджидимово и София. По време на тях започнахме да общуваме повече. Станахме по-близки. И нещата се получиха. А от месец сме заедно. Борислав е много специален човек за мен“, споделя щастливата Евдокия.

Двамата не пропускат срещи от европейското първенство и както се досещате, и Евдокия, и Борислав стискат палци за Италия.

„В началото на първенството бях за Португалия. След като отпаднаха, съм за „скуадра адзура“. Фаворитът на Борислав бе Франция, ала сега и той е за Италия“, казва с усмивка на устата Попадинова.

Top