Вие сте тук
Начало > Спорт > ГАДЖЕ МАЧКА АЛЕКС ОКС НА ЯХТА

ГАДЖЕ МАЧКА АЛЕКС ОКС НА ЯХТА

алекс-окс

Гадже натиска на яхта шампиона на Англия Алекс Окслейд-Чембърлейн. Халфът на „Ливърпул“ отмаря на остров Ибиса заедно с певицата Пери Едуардс. Двамата са заедно от около три години, като наскоро красавицата обяви, че ще се обичат „завинаги“.

Пери е довела и приятелките си на яхтата, докато Окс предимно лежи и събира тен. Певицата се грижи внимателно за футболиста и периодично маже нежно гърба му със слънцезащитен крем. Певицата определено се гордее с формите си и щедро показва прелести. Тя е облечена със силно изрязан бански тип прашки, като сочното и дупе и е изцяло на показ. Пери и приятелките и се забавляват с падъл борд във водата, който представлява разновидност на сърфа.

Задържането на дъската сериозно затруднява Пери, но тя в крайна сметка успява да се справи със задачата. След дългото лежане на яхтата, Окс също се включва в купона във водата. Звездата на „Ливърпул“ опитва да кара модерния напоследък флайборд. Чрез него човек може да се издигне на 10 метра над водата, да се гмурка като делфин, да прави водни салта. Флайбордът се прикрепя към стъпалата, посредством специално проектирани за това обувки. Задвижването се осъществява благодарение на мощна водна тяга, подавана от моторите на джет, пише „България днес“.

Компанията на Окс и Пери купонясва на яхтата без никаква пиячка. Всички пият единствено разхлаждащи безалкохолни коктейли и здравословни шейкове. Футболистът и гаджето му ще останат още няколко дни в Ибиса.

В момента играчите на „Ливърпул“ са пуснати в заслужена ваканция, след като отвяха конкуренцията в Англия и спечелиха безапелационно титлата. Окслейд-Чембърлейн е един от важните играчи за Юрген Клоп и може да бъде спокоен за мястото си в отбора. Самият мениджър вероятно е доволен от почивката на Окс – той редовно кара футболистите да му изпращат снимки от плажа по време на ваканциите.

Top
>