Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ГАДЖЕТО НА БОЙКО КРЪСТАНОВ ОТ „СЪНИ БИЙЧ“ ГО ЗАРЯЗАЛА С ПИСМО

ГАДЖЕТО НА БОЙКО КРЪСТАНОВ ОТ „СЪНИ БИЙЧ“ ГО ЗАРЯЗАЛА С ПИСМО

btv-бойко-кръстанов-пиколо

Емоционален катаклизъм е преживял актьорът от сериала „Съни бийч“ Бойко Кръстанов – гаджето му го е зарязало по най-грозния начин. Вместо да го отреже директно, приятелката му го напусна с писмо. Съкрушен, Кръстанов потърси утеха при аверите си Явор Бахаров и Даниел Пеев – Дънди.

Драмата стана ясна снощи на премиерата на комедията „Отчаяни съпрузи“ в Пловдив, в която актьорите са с истинските си имена и се оплакват от проблемите си с жените. Бойко, Явор и Даниел вкарали във френската пиеса истории от личния си живот, за да я направят по-сочна и близка до българската публика.

БОЙКО КРЪСТАНОВ ЗАРЯЗАН ЗАРАДИ ФОТОГРАФ?

Кръстанов вероятно с пълни шепи е черпил вдъхновение от връзката си с красивата актриса Виттория Николова, с която ту се събира, ту се разделя, пише Лупа.

Бойко и Виттория са бивша двойка и в поредицата по бТВ „Съни бийч“, в която играят разведени съпрузи и в „Съни бийч“, а от 26 март тепърва ще покажат на какво са способни в новите, неизлъчвани досега епизоди от сериала. До този момент героят на Кръстанов люто се скара с бившата си и си падна по богаташката щерка в лицето на Боряна Братоева.

Top
>