Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ГАЛЕНА БЪРКА ПАРФЮМИ В ДУБАЙ СРЕЩУ 3 БОНА

ГАЛЕНА БЪРКА ПАРФЮМИ В ДУБАЙ СРЕЩУ 3 БОНА

галена galena

Луксозният начин на живот е присъщ за фолк звездата Галена. Оказва се обаче, че освен за скъпи дрехи, тя обича да хари за парфюми. И то какви – създатени лично от нея по неин вкус.

Певица номер 1 във фолка не просто разчитала да избира ароматите си по това колко по-сккъпи са в парфюмерийните бутици. Брюнетката имала привилегията тя да ги „забърква“ сякаш е професионалист. За целта изпълнителката от Смядово пътувала до Дубай, където имала честта да бъде специален клиент на местна лаборатория за създаване на едни от най-скъпите ориенталски аромати.

Поне два пъти годишно, Галена си записвала час за посещение на, като от бутиковата фабрика предоставяли на клиентката си всички удобства в процеса на създаване на собствени аромати.

Цената на това удоволствие обаче не е никак скромно. Галена брояла по 1500 евро, което са приблизително 3 бона, разкриват източниците ни.

ГАЛЕНА СМЯТАЛА ДА ПЕЕ ПОНЕ ДО 70 ГОДИНИ

Такава сума обаче е нищо в сравнение с парите, които Галена харчи за дрехи и чанти. Певицата е пристрастена към скъпите вещи и в гардеробиерната й има тоалети и аксесоари за стотици хиляди лева, пише „Галерия“.

Освен това звездата обичала да инвестира и в скъпи дрешки с колекционерска стойност. За тях разчитала много на стилиста си Добри Киряков, който не просто имал вкус към модата, но и достатъчно връзки в чужбина, за да й намира актуални находки. Галена нямала нищо против те да са и втора употреба, защото това е доста развит бизнес в чужбина и предлагал страхотни дизайнерски творения, които нямало как да открие чисто нови, тъй като са лимитирани или пък стари колекции.

Top
>