Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ГАЛЕНА НАВИРИ ГОЛЕМИТЕ СИ БОМБИ ПРЕД МАЛКИ ДЕЦА

ГАЛЕНА НАВИРИ ГОЛЕМИТЕ СИ БОМБИ ПРЕД МАЛКИ ДЕЦА

galena

Интересни снимки се появиха през последните няколко дни в Instagram и Facebook профилите на Галена, които определено разпалиха любопитството на нейните многобройни последователи.

По време на лятната си почивка Галена успя да събере погледите на плажуващите около нея с перфектна визия. Тя сподели и доста провокативен кадър в социалните мрежи. На него се виждат огромните й дини, както и плоския корем, който е следствие на много сериозни тренировки във фитнес залата и специално изготвен хранителен режим.

Бомбите на Галена се славят като най-добре направения силиконов бюст сред фолкпевиците. И тя без зпритеснение го развя на плажа в Турция. Певицата този път избра Тhe Land of Legends в Турция за своята ваканция.

Вълшебно място, известно в цял свят, в което всички малки и пораснали момичета и момчета могат да се почустват като герои от приказките. Звездата на телевизия “Планета” е тагнала кадрите от ексклузивната дестинация с #мамапътува и #onceaponatime, а коментарите са изпълнени с комплименти и суперлативи за страхотните й визии, пише Блиц.

По всяка вероятност това пътуване е подарък за синовете на певицата, Стефан и Александър, които като всички деца обичат тематичните водни паркове и атракциони. Още повече, че само преди дни големият син на изпълнителката беше рожденик и успешно завърши учебната година.

Top
>