Вие сте тук
Начало > Музика > ГАЛЕНА ПРИБИРА 100 БОНА ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ

ГАЛЕНА ПРИБИРА 100 БОНА ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ

галена

Фолк певицата Галена ще заработи около сто хиляди лева само в рамките на настоящия месец. Хитовата изпълнителка, която прекрати лятната си ваканция в началото на септември, е поела ангажимент за дванадесет участия, всяко от което е оценено между 8 и 10 хиляди лева.

Преди да се върне в столицата, 38-годишната звезда ще изнесе последното си за сезона морско парти във Варна – на 8-и. Следва участие в Благоевград, кратко почивка и две изяви накуп – на 13 септември в София и Пловдив. През втората половина на месеца гласът зад „Името ти“, „Спри ме“, и „Горчиво“ ще зарадва меломаните в Русе, Козлодуй и Велинград.

Още в началото на тази година пиперливите езици в родния хайлайф издадоха, че сексапилната дива е затвърдила нов хонорар от 10 бона.

По-рано участията й струваха около 6-7 хиляди лева, като цените непрекъснато варираха според тези на колегите й – предимно Преслава, Константин и Анелия.

ГАЛЕНА Е ПРИПАДНАЛА, ОТМЕНИ УЧАСТИЯ

Връх в печалбите през 2023 година Галя, както е истинското й име, беляза през изминалия юли, когато заедно с Преслава се появиха като дует на сватбено тържество. Близо десет години след началото на враждата им, продиктуванаот невзети отличия, лъжи и манипулации, те заровиха томахавките, пише „Галерия“. За да затвърдят, че студените чувства са в миналото, наскоро бившите пайнерки се появиха отново като тандем на сцена, разменяйки си мили погледи и комплименти.

Според мнозина е възможно те да подготвят ново парче, което да наложат като хит през следващите месеци. Към момента обаче не коментират случващото се в личен и професионален план.

Top