Вие сте тук
Начало > Край Босфора > МЕЛИС СЕЗЕН СЕ ВЛЮБИ В БИЗНЕСМЕН

МЕЛИС СЕЗЕН СЕ ВЛЮБИ В БИЗНЕСМЕН

мелис сезен melis sezen

Атрактивната и актуална актриса Мелис Сезен преживя няколко любовни разочарования, но сега новата й връзка изглежда доста сериозна. Красавицата е лудо влюбена в ресторантьора Атила Бингьол.

Двамата се запознават по време на почивка на Мелис в Маями, като тя присъства на тържеството, което Атила е организирал за тогавашната си любима.

Сезен и Бингьол в момента са неразделни, те открито афишират своята връзка и често споделят общи снимки от пътешествията си. Последният подарък, който той направи на партньорката си, е ДНК тест, който установява географския произход на предците й.

Цената на изследването е 99 долара и Мелис вече е изпратила своя проба, пише „Галерия“.

Актрисата прикова вниманието на българската и международната публика с ролята си на Дерин в „Мрежа от лъжи“. В момента тя е една от най-актуалните турски звезди.

Любовният живот на Мелис често е обект на интерес от страна на турската преса. През декември м.г. тя окончателно сложи край на връзката си с Мехмет Уйгун, неин близък приятел от ученическите й години. Те два пъти дават шанс на любовта си, но скоро установяват.

Чаровната Сезен е позната у нас като Ебру от „Черна перла“. 26-годишната красавица, чиято кариера започва с участие в младежката драма „Животът понякога е сладък“, днес се радва на голям интерес.

Top
>