Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ГАЛЕНА СЕ ВИЖДА КАТО БАБА УРАГАН

ГАЛЕНА СЕ ВИЖДА КАТО БАБА УРАГАН

ГАЛЕНА

Галена призова феновете да се ценят корифеите на попфолка. При скорошна своя медийна изява Мама Ураган припомни, че ца популяризирането на жанра заслуга имат много колеги от зората на фолка.

„Иска ми се новото поколение да се запознае и уважава изпълнителите, които положиха основите на фолка и се бориха, за да имаме днес тези позиции“, заява Галена.

Самата тя няма никакво намерение да слиза от музикалната сцена, за разлика от свои колежки. „Баба Ураган“ се вижда звездата на „Пайнер“ на старини. А след 10 години тя се надява да е здрава, за да може да продължава да пее и да радва хората, които я обичат.

Галена чуства липсата на свои колежки, които са се отказали от музиката. Сред тях са елена Паришева, с която често говорят за това, и Сиана, която дори убеждава да се завърне. Хитовата пайнерка определи фолка като „особен организъм, който има способността да еволюира и да се променя според динамиката на живота“.

ГАЛЕНА И НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА КАТО СЕСТРИ

Галена е нетърпелива да види в каква посока ще се развие в следващите години. Тя се надява жанрът да се отърси от стигмата, която го съпътства, за да може все повече професионалисти да се съгласяват да работят с фолк изпълнители, без излишни предрасъдъци, пише Уикенд. Галена определено допринася за това, категорични са в бранша.

Въпреки завидната си кариера певицата има мечта, която все още не е успяла да сбъдне, и ття е дует с „любим изпълнител“. Явно не е от фолка, щом не го споменава, допуснаха почитатели и допуснаха, че може да е Георги Христов.

Top
>