Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ГАЛЕНА СПИ С ММА БОЕЦА ДАНИ ИЛИЕВ?

ГАЛЕНА СПИ С ММА БОЕЦА ДАНИ ИЛИЕВ?

даниел илиев галена daniel iliev galena

Фолк звездата и жури в „Гласът на България“ Галена върти тайна любов с ММА боеца Даниел Илиев. Според мълвата, която обхожда фолк средите, огнената брюнетка от Смядово е итимна с мускулестия мачо от лятото, като двамата са забелязани нееднократно да нощуват в хотели по Южното Черноморие след участия на Галена по морето.

През последните няколко месеца Дани Илиев почти не пропуска концертна изява в София на звезда №1 във фолка, което налива още вода в мелницата на слуха, че двамата са интимни.

ММА БОЕЦЪТ ДАНИ ИЛИЕВ ПОЗИРА С МЕКИ КИТКИ НА МИКОНОС

Разправят, че професионалният боец забърсал Галена през юни след нейно участие в „Клуб 33“, в Студентски град, отбелязва Уикенд. Мълвата донася, че фолк певицата, а не боецът, била инициатор на свалката, прераснала в секретна интимна авантюра.

Галена отдавна е омъжена за сладкарския бос Галин Атанасов, производител на популярната вафла „Боровец“,  а през тодините клюки за нейни извънбрачни връзки многократно са ги „развеждали“. Близки до фолк звездата признават, че Галин от доста време е претръпнал и изобщо не обръща внимание на слуховете, че Галена му кръшка.

„Семейството им е сплотено и заради децата – големият им син Стефан е 15-годишен тийнейджър, а по-малкият Александър вече е в предучилищна възраст“, одумват във фолка семейния живот на Галена.

ГЕРИ-НИКОЛ СЕ СЪБРА ОТНОВО С ММА БОЕЦА ДАНИ ИЛИЕВ

Паметливи пък припомнят, че фолк звездата не беше изоставена от съпруга си дори след появата на аматьорското й порно от ваната в провинциален хотел, което беше разпространено в специализирани секс сайтове през 2007 година, малко след като Галена се омъжи за вавфления бос и роди първородния си син.

Впоследствие се оказа, че порното с Галена е заснето от модела Данаил Милев през 2005г. в Стара Загора. В този период Данаил участва като статист в клипа към песента на смядовката „Екстаз“.

Що се отнася до Дани Илиев, той нашумя като актуален плейбой в нощна София преди 2-3 години, след като се залюби с фолк сензацията Гери-Никол. Връзката на ММА боеца с Яката дупара обаче продължи няколко месеца, като според светската клюка двамата са се разделили заради припламнала любов между Даниел Илиев и Силвия, дъщерята на бившия МВР шеф и настоящ депутат Младен Маринов

Top