Вие сте тук
Начало > Шоу > ГАТЬО РАЗКРИ ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ДА ВЛЕЗЕ В „ХЕЛС КИТЧЪН“

ГАТЬО РАЗКРИ ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ДА ВЛЕЗЕ В „ХЕЛС КИТЧЪН“

гатьо gatyo

„Влязох в „Хелс Китчън“ заради хейтърите, за да им докажа, че мога да готвя“. Това призна „гладиаторът“ Гатьо пред Гала в предаването „На кафе“ по Нова тв. След фурора с участието си в последния сезон на „Игри на волята“, 42-годишният здравеняк запали и „Кухнята на Ада“.

„За мен шеф Ангелов е готин човек. Разбрах три неща за него – че не обича сутляш, юфка и попара. Както и ястията да са бъркоч“.

Реклама
Гатьо взе отношение в типичен свой стил и за скандала в шоуто с друг участник – Керан.

„Чакам Керан да ми се извини публично пред цяла България. Не може едно момче на 19 години да се отнася с такова недостойно поведение към мъж на 42 години с две деца. Такъв човек няма място в подобно предаване. Показа се е какъв голям „мъж“, избухна риалити героят.

БОЙ В КУХНЯТА НА АДА: ГАТЬО СКОЧИ ДА ИЗБИВА ЗЪБИ, ШЕФ АНГЕЛОВ РАЗТЪРВА МЕЛЕТО

Пеньо Гатевски, както е цялото име на участвалият в две мисии в Ирак силовак, продължи с нападките си към подрастващите.

„В рейса виждам как млади момчета си цъкат по телефоните, а възрастни хора стоят прави. Искам да кажа на всички младежи – замислете се какво правите с живота си. Направете нещо, с което да бъдете запомнени, че положението е трагично“, каза Гатьо.

Top
>