Вие сте тук
Начало > Издънки > ГЕОРГИ ХРИСТОВ С ТЕЖКИ ОБИДИ КЪМ МИХАЕЛА ФИЛЕВА

ГЕОРГИ ХРИСТОВ С ТЕЖКИ ОБИДИ КЪМ МИХАЕЛА ФИЛЕВА

георги-христов-михаела-филева

Поп звездата Георги Христов си намери нова жертва в интернет, този път в лицето на известната изпълнителка Михаела Филева.

В официалния си профил в социалната платформа Фейсбук той сподели хапливи коментари за певицата и творчеството й, след което ги изтри, пише „Телеграф“. Любопитни очи обаче уловиха нападките, акцентиращи на груби обиди.

„Михаела Филева е изключително нечувствително, безинтересно и безсмислено творение на некадърници“, пише Христов. Не е ясен поводът за откровението му в уебпространството, но вероятно то се базира на последните изяви на младата изпълнителка, която днес ще има удоволствието да пее на концерта „Музика под звездите“ в Античния театър, партнирайки си с Максим Ешкенази.

МИХАЕЛА ФИЛЕВА ПОКАЗА ГАДЖЕТО, БИЛ ПОВОДЪТ ЗА УСМИВКИТЕ Й

Интересен се оказва фактът, че публикацията на Георги е заличена малко след самото й качване в уебпространството. Обикновено статусите на 56-годишния Христов се превръщат в повод за ожесточени дискусии между последователите, които има. Да изтрие свои думи също не се случва за първи път.

 

Михаела е една от многото попадали под критиките на певеца. „Любимка“ в това отношение на Георги остава бившата жена на популярния хуморист имитатор Венци Мартинов – певицата Катя Близнакова. Двамата неведнъж са си разменяли лоши думи, част от които граничещи с явна вулгарност. „Георги Христов! Жалко, всичко има лимит, дотук!“ – гласеше едно от последните изказвания на Близнакова след поредната порция обиди от страна на изпълнителя на „Защото бях наблизо“.

Top