Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ГЕОРГИ ВАЛЕНТИНОВ НЯМАЛ ДА РАЗГОВАРЯ С ДЖИЗЪСА В „СЪРВАЙВЪР“

ГЕОРГИ ВАЛЕНТИНОВ НЯМАЛ ДА РАЗГОВАРЯ С ДЖИЗЪСА В „СЪРВАЙВЪР“

благой георгиев георги валентинов blagoi georgiev georgi valentinov

В „Сървайвър“ няма да говоря с него. Не искам да казвам нито добро, нито лошо за този човек. В предаването ще търся приятелство с участник с принципи, достойнство и чест, с някой, който стои зад думите си. В това се зарече ММА боецът Георги Валентинов.

В шоуто той ще е рамо до рано с баджанака си Благой Георгиев, който му открадна Златка Райкова, която беше сгодена за Жоро. Любовта между плеймейтката и Джизъса бе с давност 3 години и двамата се разделиха точно преди година.

„Не бих изневерил на принципите си. Държа на мъжката си дума. Кажа ли нещо, правя – го. Един мъж трябва да е такъв 24 часа в денонощието. Не може да си 2 часа мъж, а през останалото време – женчо“, твърди Валентинов в интервю, дадено за екипа на предаването.

ГЕОРГИ ВАЛЕНТИНОВ ЗАХАПА ДЖИЗЪСА: МОМЧЕТО РАЗКОПЧАВА ЦИПА НАВСЯКЪДЕ

И той като Джизъса е вярващ християнин и ще разчита и на Божията помощ в екстремното шоу, отбелязва ХотНюз. „Вярващ християнин съм и се надявам в Survivor молитвите ми към Господ да ме смирят и да ми помогнат да не изляза извън себе си. Компромис със себе си не съм правил. Но се гордея, че два пъти в живота, в много важни моменти, съм послушал ума, а не сърцето и чувствата си, и съм направил това, което е било правилно“.

Top