Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ГЕОРГИ ВАЛЕНТИНОВ ЗАХАПА ДЖИЗЪСА: МОМЧЕТО РАЗКОПЧАВА ЦИПА НАВСЯКЪДЕ

ГЕОРГИ ВАЛЕНТИНОВ ЗАХАПА ДЖИЗЪСА: МОМЧЕТО РАЗКОПЧАВА ЦИПА НАВСЯКЪДЕ

благой георгиев георги валентинов blagoi georgiev georgi valentinov

Георги Валентинов и Благой Георгиев са свързани от доста неща. Двамата са спортисти, макар Джизъса да е бивш вече, но също така са… баджанаци, казано директно.

Преди Джизъса да създаде семейство с Райкова, плеймейтката бе сгодена за Георги Валентинов, който ѝ предложи на сцената на „Като две капки вода“. Е, двамата по-късно се разделиха, а Златка тръгна с Благо, с когото имат момченце.

Двамата бивши сега ще се срещнат отново, но в Survivor и мнозина очакват сблъсък. „Кой беше Благо Георгиев? Шегувам се. Не знаех, че и той ще участва. Това, че Благой ще е вътре, не ме притеснява, тъй като не го виждам този човек. Съвсем различни величини сме. Дали ще е вътре, или не, ми е все тая!“, отсече Валентинов в ново интервю, в което коментира предстоящото си участие в риалити шоуто.

ЗРИТЕЛИТЕ ТРЪПНАТ: ЩЕ ИМА ЛИ ДРАМА МЕЖДУ БИВШИТЕ НА ЗЛАТКА В SURVIVOR?

Валентинов и Георгиев се познават преди отношенията на футболиста с плеймейтката. Двамата дори имат общи снимки, но боецът сподели, че с Джизъса никога не били близки приятели.

„Приятели е доста силна дума. Благой беше за кратко в моята среда. Разликата между момчето и мъжа нали знаете каква е? Момчето си разкопчава ципа навсякъде, докато мъжът знае къде да го направи. Всичко около Златка беше преди 100 години. Не мога да разбера защо все още ме връщат толкова назад във времето. Но в България винаги пикантното е било водещо. Когато ме канят за интервю за мой успех, все ме питат и за бившата ми връзка“, споделя Георги.

ЕТО КОИ ПОПУЛЯРНИ БЪЛГАРИ ВЛИЗАТ В НОВИЯ SURVIVOR

Спортистът казва, че не би заплюл нито Златка, нито Благой. „Най-малко да плюеш жена, с която си бил, е все едно да плюеш върху себе си. Смятам, че Господ е, който може да ни съди. Животът показа кой къде е и как му се стичат нещата“, каза още в интервюто си Валентинов.

Top