Вие сте тук
Начало > Шоу > АНДРЕ ТОКЕВ СЕ ЗАВРЪЩА НА ЕКРАН

АНДРЕ ТОКЕВ СЕ ЗАВРЪЩА НА ЕКРАН

андре токев

Топготвачът Андре Токев се връща на екран. Майсторът готвач имаше проблеми със закона, след като бе сгащен да кара пиян, но сега всичко това е зад гърба му.

Андре Токев и Петър Михалчев ще се съберат отново заедно в предаването „Хелс китчън“ по Нова телевизия, което ще тече на гърба на конкурентното „Сървайвър“ по Би Ти Ви. Тримата мастършефове ще водят специални класове, а в единия ще се включат само известни лица, като инфлуенсърката и манекенка Виктория Капитонова.

„Много обичам да готвя, правя го с голям кеф и затова се явих в предаването „Мастършеф“, казва родената в Чебоксари, Русия – Капитонова. Красавицата, която участва в шоуто „Ергенът“ по Би Ти Ви, е звезда в мрежата, като споделя с последователите си здравословни рецепти и фитнес съвети.

ЕТО НАКЪДЕ ОТПРАШИ АНДРЕ ТОКЕВ СЛЕД ЗАТВОРА

Оттам влиза и в полезрението на тримата големи от „Мастършеф“ тогава – Петър Михалчев, Силвена Роу и Андре Токев. Днес и тримата имат различно професионално развитие, като никой от тях не участва в предаване. Виктор Ангелов пръв напусна готвачите и започна предаването в Нова тв – „Хелс китчън“, Петър Михалчев откри японски ресторант, а Силвена Роу в момента продължава да работи в Дубай, след като спряха предаването й в Би Ти Ви, в което готвеше с известни българи. Андре Токев пък излежа присъдата си, след като бе хванат да шофира в нетрезво състояние.

С днешна дата всичко вече е забравено и тримата ще покажат какво могат в шоуто на любимия си колега Виктор Ангелов.

За кратко време след появяването си на екрана топготвачите се превърнаха в любимците на цяла България. Самите те не крият, че са останали близки и след разпадането на предаването и в интервюта постоянно хвалят колегите си и мечтаят да се съберат отново заедно.

Вече е известно е, че шеф Ангелов остава в Нова тв и за предстоящия сезон, тъй като телевизията вече рекламира предаването с негово участие.

ТИТАНИТЕ НА „МАСТЪРШЕФ“ КЪРТЯТ РЕЙТИНГА В NOVA

В същото време от Би Ти Ви отдавна обявиха, че подготвят нов сезон на „Мастършеф“, вече текат и кастинги за участниците. Но все още не е ясно кой ще влезе в новото жури. След напускането на Михалчев и проблемите със закона на Токев стана ясно, че Силвена Роу също е отпаднала от схемата по нейно желание.

Една от спряганите лица за жури във формата тази година е вегетарианката Севда Димитрова. След като спечели шоуто, тя отвори собствен ресторант, където често е посрещала хора от телевизията, включително и за нейни официални фирмени събития. Проблемът при нея обаче е, че упорито отказва да яде месо и риба. Няма как да влезе в журито на формата, без да дегустира от специалитетите с месо и риба, които участниците в него приготвят.

Ето защо е възможно в крайна сметка да отпадне от журито. Като пореден съдия във формата се спряга и името на италианеца Марко Лукиари, който е един от най-честите гости в Би Ти Ви, откакто Андре Токев се махна от формата. Освен него мълвата твърди и че победителят от сезон 6 – Ивайло Спасов, също може да участва като жури в предаването.

Според наша информация новото жури вече е избрано, но договорите все още не са подписани, така че е възможно в него да се правят промени.

Top
>