Вие сте тук
Начало > Шоу > КЪЦИ ВАПЦАРОВ СИ КУПИЛ РОЗОВИ МАРАТОНКИ, ЗА ДА НЕ БЪДЕ РАЗПОЗНАТ

КЪЦИ ВАПЦАРОВ СИ КУПИЛ РОЗОВИ МАРАТОНКИ, ЗА ДА НЕ БЪДЕ РАЗПОЗНАТ

къци вапцаров - маскираният певец,

Къци Вапцаров изненада абсолютно всички – от панелистите до зрителите, когато свали маската на Бебето в съботния епизод на „Маскираният певец“.

Никой не очакваше актьорът да бъде част от шоуто, тъй като той бе участник и в миналия сезон като Шапката. Още повече, че много от феновете на предаването бяха абсолютно сигурни, че в образа на Бебето е рапърът Криско или преди водещият на шоуто – Димитър Рачков.

В сутрешния блок на Nova, Къци Вапцаров обясни, че тази година Маги Халваджиян му се е обадил с идеята Къци да направи женски образ и той всячески се е старал да издържи тази заблуда докрай

. Вапцаров толкова се вживял в ролята, че дори си купил розови маратонки, с които да ходи на репетиции и дори никой от екипа да не се усъмни, че е мъж.
А когато го питали дали не участва в този сезон, той отговарял: „Абе, хвърлям по едно око, но нашият сезон беше по-хубав“.

Къци е категоричен, че шоуто е много забавно, но коварното е, че, за да промениш гласа си и да не бъдеш разпознат, го изкривяваш и дори професионалните музикални изпълнители не са съвсем в свои води.

 

Top
>