Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ИВАН БУЛКИН ЛЮБИ ГИМНАСТИЧКА

ИВАН БУЛКИН ЛЮБИ ГИМНАСТИЧКА

иван булкин ivan bulkin

Един от звездните участници в „Сървайвър“ – Иван Булкин, люби красива гимнастичка!

Моделът, който е носител на титлите за красота „Мистър Вселена“ и „Мистър Пловдив“, се радва на щастлива връзка с чаровната Антония Лавчиева, която тренира деца в спортен клуб по художествена гимнастика в Града под тепетата. Любовната им авантюра пламва преди близо четири години и оттогава двамата са неразделни. Въпреки множеството си обожателки атлетичният мачо от Пловдив държи на своята половинка и не поглежда към чуждо.

Булкин загуби елиминационната битка с бъдещия победител във формата Благой Георгиев и секунди преди да напусне предаването, отправи романтично предложение за брак към Антония, която не е позната на широката общественост и в светските среди.

„Ще ме направиш ли най-щастливия мъж на света? Ще се омъжиш ли за мен?“, попита Булкин приятелката си, падайки на колене и изваждайки годежен пръстен от красива мида, която сам измайсторил да се отваря за повода.

БУЛКИН ПРЕДЛОЖИ БРАК НА ГАДЖЕТО ОТ ДОМИНИКАНА

„Да. Това беше моят отговор. Обичам те!“, написа веднага в социалните мрежи Лавчиева след романтичното предложение, излъчено в „Сървайвър“, пише „България днес“.

Малко преди да се сгоди за Булкин, Антония завършва юридическия факултет на Пловдивския университет. Дали правото ще е пътеводната светлина за нея занапред, предстои да се разбере, но засега тя залага най-вече на гимнастиката и обучението на малки дечица. Била е част и от фондацията за талантливи деца на Димитър Бербатов.

За Антония Булкин споделя, че е променила мирогледа и възприятията му за добро, след като пламнала любовта между тях.

Top
>