Вие сте тук
Начало > Край Босфора > БРУТАЛНО: БАЩА УБИВА 16-ГОДИШНАТА СИ ДЪЩЕРЯ ЗАРАДИ КЪВАНЧ

БРУТАЛНО: БАЩА УБИВА 16-ГОДИШНАТА СИ ДЪЩЕРЯ ЗАРАДИ КЪВАНЧ

къванч татлъту kivanch tatlatu

Къванч Татлъту ходи на психотерапевт от 12 години, обяв самият той в тв интервю. Турският ББрад Пит не разкри коя е причината да лекува душата си, но таблоидът „Гюнайдън“ излезе с версия по въпроса. Според изданието актьорът се нуждае от специализирана помощ, защото чувства вина за смъртта на 16-годишна алжирска девойка. Тийнейджърката била негова заклета фенка и именно това й коствало живота.

Лидия била убита през 2012-а, след като баща й ислямист отткрил в телефона й секси снимки на Къванч. Човекът решил, че дъщеря му е извършила голям грях,  започнал да крои планове как да я нагаже възможно най-сурово. Няколко дни по-късно Маджид зипратил жена си и синовете си на пазар, взел остър нож за хляб и с него прерязъл гърлото на щерката си. Момичето издъхнало мигновено.

КЪВАНЧ СЕ РАЗПИЩОЛИ НА ЮБИЛЕЯ НА КОЛЕГА

След екзекуцията фанатикът влязъл в банята и измил кръвта от себе си. После облякъл най-официалния си костюм и отишъл в полицията, за да се предаде. Днес той все още е в затвора и няма изгледи за скорошното му освобождаване.

Когато научил за касапницата в Алжир, Татлъту първо изпаднал в шок, а после и в дълбока депресия. Негови приятели го посъветвали да се консултира с психиатър и той приел идеята. Терапията му продължава и сега, като при доктора си Къванч ходи веднъж или два пъти седмично за по един час.

Откакто фенката Лидия не е между живите, актьорът от „Перла“ отклонява всички покани, които му се отправят за гостуване в Алжир. Той не желаел да пътува до африканската държава, защото престоят му там може да вкара в главата му мрачни мисли.

Top
>