Вие сте тук
Начало > FAMOUS > РУСКИНЯ ОТКРАДНАЛА СЪРЦЕТО НА РЕДЖЕП БАДЕВ С ТОРТА

РУСКИНЯ ОТКРАДНАЛА СЪРЦЕТО НА РЕДЖЕП БАДЕВ С ТОРТА

реджеп-бадев-redjep-badev

Победителят в един от сезоните на „Хелс Китчън“ – Реджеп Бадев е живото доказателство, че любовтта на мъжа преминава през стомаха. Съдейки по това как се е събрал с приятелката си, с която вече имат и дете.

Рускиня сладкарака е изгората на Реджеп, който се отличи като един от най-добрите в кухнята, но и с доста труден характер.

Реджеп и Заина се запознават преди три години в една сладкарница, в която момичето работи като сладкарка – прави вкусни торти. Там Реджеп си поръчва торта за рождения си ден, а тя му прави най-вкусната торта с формата на пица. Реално професионалният готвач се влюбва първо в тортата, а после и в ръцете, които са я направили.

„Тя буквално открадна сърцето ми с уникалните си торти. Запознахме се в Пловдив, докато тя работеше в една сладкарница, от която пазарувах. За 30-ия ми рожден ден си поръчах торта и тя ми направи торта с визия на пица. Толкова беше вкусна и красива тази торта, че моментално се влюбих в Заина“, разказва Реджеп в интервю за „България Днес“.

РЕДЖЕП ОТ „ХЕЛС КИТЧЪН“ ПРОДАВА МЕЧТАНИТЕ РЕСТОРАНТИ

След като спечели голямата награда в „Хелс Китчън“, Реджеп отвори ресторанти, но след ковид пандемията ги продаде. В момента се занимава с улична кухня. Помагат му жена му и брат му, а продуктите ги доставят директно от Италия.

„Развиваме се в това направление, защото след пандемията е най-сигурно. Следващата ни цел е да отворим магазини с качествени италиански продукти“, казва Реджеп.

Въпреки това мечтата на семейството е да отвори голям ресторант на язовир „Доспат“, с хотелска част.

Реджеп признава, че вкъщи почти всеки ден се яде паста, а вечерята задължително е тристепенно меню.

Top
>