Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > НЕВИЖДАНА ДРАМА: ЕРГЕНЪТ ВИКТОР СИ КУПИ НОВА „ТЕСЛА“ С ПОДКУПИ

НЕВИЖДАНА ДРАМА: ЕРГЕНЪТ ВИКТОР СИ КУПИ НОВА „ТЕСЛА“ С ПОДКУПИ

ергенът ergenut viktor stoyanov виктор стоянов

Първият ерген на България Виктор Стоянов си купи нова кола на ток. Мачото продаде старата си „Тесла” 3 и си взе по-новия модел „Y”, пише в. „Уикенд”. Фитнес инструкторът е пътувал до Германия и оттам си е купил возилото. Автомобилът не е чисто нов, а е втора употреба. Риалити героят е имал куп проблеми на връщане от Германия. От незнание или защото е искал да плати по-малко, но Виктор си е взел от по-евтините транзитни номера. Стоянов е сложил на новата си кола жълти регистрационни табели, които струват 35 евро, вместо червени, които са 160 евро.

„Моето БМВ не е окей, не ми харесва и реших да си купя „Тесла”. Ние сме цигани и решихме да спестим някой лев. Взехме жълти номера, които впоследствие разбрахме, че са само за вътрешно ползване в Германия, а червените са за експорт” – признава Виктор, който вече осъзнава грешката си.

Мачото и спътникът му стигнали Румъния, където започнали проблемите за риалити героя. Съгласно искане на немската полиция жълтите транзитни номера за автомобили втора употреба, закупени в Германия, са невалидни извън територията на страната, но първият участник в „Ергенът” минал метър, защото е пътувал само в държави, които са в Шенген.

„Няма да ви пуснем, връщайте се в Германия” – заявил граничарят в Румъния. „Мислехме, че ще иска пари и заради това не иска да ни пусне, но се оказа, че не се шегува и няма да минем с подкуп. Решихме да минем през Хърватия и Сърбия. На границата в Хърватия ходих в участъка и ми написаха глоба от 130 евро, защото съм карал с жълти номера в страната им. В този момент се радвах, че в другите държави не са ме спирали. Стигнахме Сърбия, където си мислех, че няма да има проблеми, но отново ми казаха да се върна в Германия и да мина през Хърватия, където отново трябваше да дам 130 евро. Евтиното винаги ти излиза по-скъпо” – заключи първият ерген на България.

ЕРГЕНЪТ ВИКТОР ОПРАШВАЛ ВСЯКА ВЕЧЕР НОВА ИЗГОРА

В крайна сметка Виктор решил да чака следващата смяна на границата и там му се отворил късметът. Успял да мине с подкуп от 50 евро, а на колежката му дал 20 лева за кафе. Така фитнес инструкторът, вместо да спести 125 евро, дал 180 евро и 20 лева за подкупи и пътувал 8 часа повече. „Джигитът мина през цялата магистрала на пълна газ, в лява лента и на къси и дълги светлини” – издаде приятелят на Виктор за шофирането му по пътищата.

Виктор Стоянов горчиво съжалява, че не си е взел директно червени номера, и съветва българите, тръгнали да купуват автомобил от Германия, да не пестят от номера, защото може да им излезе „златно”.

Мачото призна, че няма сериозно гадже, но не е и сам. „Не съм ерген, но вкъщи няма кой да ми сготви” – призна Виктор, за чието сърце се бореха куп девойки в национален ефир. Така той се изпусна, че има някакво гадже, но отношенията им не са сериозни и не живеят заедно. Както „Уикенд” писа, плейбоят, се среща с нова мадама в столичния квартал „Сухата река”.

Top
>