Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > УБИЕЦЪТ НА МИЛЕН ЦВЕТКОВ ГЛЕДАЛ КОКОШКИ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ

УБИЕЦЪТ НА МИЛЕН ЦВЕТКОВ ГЛЕДАЛ КОКОШКИ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ

кристиан-николов-кокошки

В двора на луксозната къща, в която живее убиецът на Милен Цветков Кристиан Николов, се отглеждат кокошки и петли. Скандалната новина съобщиха пред Галерия потресени съседи от улица „Любен Каравелов“.

„Кокошарникът е в двора, точно до оградата на имота, на сантиметри от тротоара. Не може да се спи – в ранни зори петелът започва да кукуриа, а през деня кокошките кудкудякат, докато снасят яйца“, разказа жител на съседната кооперация, който не може да повярва на това, което се случва в центъра на София.

В лъскавия имот последното, което се очаква е кокошарник. Той изобщо не хармонира с аристократичния дух на старата градска част наоколо. Тузарската кща е купена от майката на Кристиан Николов Десислава Пешева от 2,1 млн. лева.

Самата тя е съдружник на Миньо Стайков във Винпром „Карнобат“, освен това участва в още много фирми. Бизнес империята й се оценява на десетки милиони.

ЗАСТРАХОВКА “ЖИВОТ” ПОКРИВА ДЪЛГОВЕТЕ НА МИЛЕН ЦВЕТКОВ

СЪседите нямали представа кои са обитателите на луксозната къща, докато не разбрали от новините, че полицията е претърсвала имота след инцидента на 19 април, когато Кристиан се заби с джипа си в колата на журналиста Милен Цветков и го уби на място.

Обитателите на съседните кооперации твърдят, че в къщата често се вдигали шумни купони, но никой не си представял, че когато музиката секне, тормозът ще продължи с кудкудякането на кокошки.

„То и преди беше ад, но това сега е повече от недопустимо – оплаква се съседка – Все едно имам курник в хола.“ След оплаквания и на други сседи и след трагедията с Милен Цветков курникът е разрушен и кварталът се събужда в тишина, пише изданието.

Top
>