Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ГЛОРИЯ ПРАЗНУВА РОЖДЕН ДЕН С ЛЕПА БРЕНА

ГЛОРИЯ ПРАЗНУВА РОЖДЕН ДЕН С ЛЕПА БРЕНА

глория лепа брена gloria lepa brena

Поп-фолк иконата Глория отпразнува рождения си ден със сбъдната мечта. В навечерието на празника си тя се качи на сцената заедно с легендата на югофолка Лепа Брена, за което родната звезда призна, че е копнеела от малка. За невероятното си преживяване се похвали самата тя, като публикува снимка заедно с балканската икона.

„Била съм дете, когато се влюбих в песните и! Сега пях с нея на една сцена! Велико преживяване бе за мен. Да си благодарен е в основата на моите успехи, а аз съм благодарна за всичко, което ми поднася съдбата!“, написа Глория под снимката си с Брена.

ЗЕТЯТ НА ГЛОРИЯ СЕ ОТКАЗА ОТ ФАМИЛИЯТА СИ

От кадъра виждаме, че за съвместната им сценична изява изпълнителката на „Ангел с дяволска душа“ е заложила на изкрящо бяла рокля, отелязва Монитор. Изпълнителката на Ti si moj greh пък е избрала да привлече погледите с червен тоалет и златни орнаменти.

„Обичам рожденните си дни! Това е най-хубавият и специален ден за мен в годината! В навечерието на моя рожден ден искам да си пожелая да съм здрава, за да мога да мога да сбъдвам още от мечтите си, а аз умея да мечтая! И колкото повече мечти имам, толкова повече ми се сбъдват. Споделени мигове със семейството и приятелите ми и още хубава музика да правя за моята публика! Ето за тези мигове искам да продължа напред, безценно е и ми е нужно като въздуха!“, написа още певицата.

Top
>