Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ГЛОРИЯ РАЗКРИ ЗВЕРСКАТА ДИЕТА НА СИМОНА ЗАГОРОВА

ГЛОРИЯ РАЗКРИ ЗВЕРСКАТА ДИЕТА НА СИМОНА ЗАГОРОВА

симона загорова simona zagorova

Пищната доскоро дъщеря на Глория не спира да качва снимки от фитнеса и други локации, на които показва новата си фигура и това предизвиква вълна от коментари.

Някои твърдят, че преди Симона е била много по-сладка и красива, а сега не прилича на себе си.

Както знаем, майка й Глория е известна със строгите си режими и диети и не беше много щастлива от няколкото излишни килограма на дъщеря си. Затова сега тя гордо се похвали в телевизионно интервю, че Симона най-после е започнала да я слуша за здравословни режими и това й е помогнало за супер формата, в която е.

ФИТНЕСЪТ СТОПИ ИЗВИВКИТЕ НА СИМОНА ЗАГОРОВА

Глория издаде, че Симона отслабнала драстично с режима на д-р Емилова. Известното гладолечение се провежда за минимум 3, 5 или 10 дни, като при него са позволени само чайове, плодове и мед. Започва се с чай, след два часа се яде един вид плод и след два часа отново се пие чай.

Така се редуват докато не започнеш и завършиш на чай – не по-късно от 20:00 ч. вечерта. Освен това пречистване, Симона спазвала и популярния фастинг, когато не била на диетата на Емилова. Тя не приемала храна 18 часа, като през останалото време се хранела само с леки салати и месо, писа vbox 7.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от (@simonazagorova21)

Top