Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ТОП 3 НА ИЗВЕСТНИТЕ МЪЖЕ НА ИМЕ ФИЛИП, ОТ КОИТО АНТОАНЕТ ПЕПЕ ВСЕ ОЩЕ НЯМА ДЕТЕ

ТОП 3 НА ИЗВЕСТНИТЕ МЪЖЕ НА ИМЕ ФИЛИП, ОТ КОИТО АНТОАНЕТ ПЕПЕ ВСЕ ОЩЕ НЯМА ДЕТЕ

антоанет пепе antoanet pepe

Антоанет Пепе не признава, че е скъсала с Филяка, но различни източинци твърдят, че инфлуенсърите са разделени от месеци. Двамата поддържали приятелски отношения, грижат се за детето им, но не са в любовни взаимоотношения. Наскоро пък ни информираха, че Пепе била забелязана на морето в компанията на друг мъж.

Не знаем защо Пепе сама създава розов балон около себе си, след като пише книга за проблемите, с които се е срещнала. Шушука се, че Пепе е заедно със сина на Иво Карамански, с когот оса приятели отдавна, но на този етап нищо не е потвърдено официално.

ФИЛЯКА БОРИ МЪКАТА ПО АНТОАНЕТ ПЕПЕ С АЛКОХОЛ И ПРИЯТЕЛИ

Интересен факт е, че бащите на децата на Пепе носят едно и също име – Филип. Е, единият Филип не е българин, но това е дребна подробност. Ето обаче няколко известни българи със същото име, от които новоизлюпената мислителка няма деца.

Филип Буков

Актьорът не би си и помислил да се доближи до Антоанет, но признаваме, че е супер партия. Известен, красив, успешен и много талантлив. В свободното си време е спортист, но той е от мъжете, които търсят мацки, които нямат огромно семейство.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Philip Bukov (@bukovphilip)

Филип Плейн

Модният дизайнер е свил вече гнезденце с Лучия Бартоли, която го дари с наследник. Плейн обаче си пада повече по друг тип мацки, а ние добре знаем неговите предпочитания към българките. Е, Антоанет не би попаднала в радара му, но нещо ни подсказва, че и тя не би го харесала, отбелязва vbox7.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Philipp Plein (@philippplein)

Филип от „Бричка“

Фил обича колите и жените, и знаем, че е доста оборотен. Факт е, че и Филип си пада по плеймейтки, а някои от нас все още си спомнят забивката му с русата Златка, когато се подвизаваше по телевизиите, за да трупа евтина слава.

АНТОАНЕТ ПЕПЕ И ФИЛЯКА ОСТАВИХА ДЕЦАТА И ЯХНАХА КРУИЗЕН КОРАБ

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Bri4ka.com (@bri4ka.com_official)

Top