Вие сте тук
Начало > Шоу > ГОЛЕМИ ПРОМЕНИ В „СЪНИ БИЙЧ“

ГОЛЕМИ ПРОМЕНИ В „СЪНИ БИЙЧ“

съни бийч - sunny beach

По-забавен и още по-смешен обещава да е хитовият сериал на bTV „Съни бийч“, чиито снимки вече започнаха. За да повдигне завесата около развоя на историята, екип на „Преди обед“ посети снимачната площадка и се срещна с част от актьорите, които ще радват зрителите в третия сезон на сериала.

Новото попълнение в редиците на екипа е талантливата режисьорка Яна Титова, която издаде: „Това е супер забавно нещо за снимане. Актьорите са абсолютно невероятни! Толкова добре владеят персонажите си!“.

Голяма част от любимите млади и талантливи актьори от сериала, застанаха пред камерата на „Преди обед“, за да споделят какво да очакват зрителите от техните герои в новите серии. Любимецът на женската аудитория Иво Аръков с типичната за него широка усмивка обяви, че: „Той (Младен) е перфектен. Не се променя. Той си е той“. В какви ли забавни ситуации ще се озове щурият спасител с афинитет към жените, ще стане ясно в трети сезон.

СТАНА ЯСНО ДАЛИ ЩЕ ИМА НОВ СЕЗОН НА „СЪНИ БИЙЧ“

„При Жоро хубавото е, че нищо не се знае“, контрастира веднага актьорът Даниел Пеев. Зрителите вече са наясно с многопластовата личност на пиколото, разкрита в сериала „Животът на Жоро“ – spin-off на „Съни бийч“, който бе излъчен в онлайн платфорамата VOYO през пролетта, но е любопитно как ще се разгърне образът на Жорката в новия сезон.

Актрисата Поли Недкова, която има своя рубрика в „Преди обед“, развълнувано сподели, че: „Второстепенните персонажи започват да имат все по-големи отношения с основните действащи лица“. Героите ще попаднат в най-различни предизвикателства и в нови комедийни ситуации.

Според Евелин Костова предстои да проследим и дългоочакваното кариерно развитие на Ивон, но: „Личният план е много объркан. То като върви работата, любовта обикновено леко куцука.“

Гомес пък „в края на сезона вече трябва да вземе едно сериозно решение“, това издаде от кухнята Бойко Кръстанов за своя герой, който почти сам се грижи за доброто име на хотела.

От любопитното видео, което показва backstage процеса на снимките, се роди и апелът на Иво Аръков зрителите да следят за репликата „Ми нека да извикаме художници!“, която той лично обеща, че ще стане много важна и ще се превърне в хит.

Top
>