Вие сте тук
Начало > Шоу > ГРАФА СЕ ЗАВРЪЩА КАТО ТРЕНЬОР В „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“

ГРАФА СЕ ЗАВРЪЩА КАТО ТРЕНЬОР В „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“

grafa графа

Графа се завръща на треньорския стол в предстоящия сезон 11 на „Гласът на България“. След четири страхотни сезона в шоуто и една победа в сезон 6, певецът се впуска отново в търсене на новия „глас на България“ – тази есен по bTV.

„През всичките тези години съм следил с голямо вълнение какво се случва в „Гласът“. Шоуто е част от моя личен и професионален път, и имам усещането, че никога не съм излизал от него. Бил съм треньор, гост-треньор, пял съм на финалите в подкрепа на участници и съм се вълнувал истински как се развиват те в предаването, а и след това“, казва изпълнителят и продължава:

„Нямам търпение да се срещна и със звездните ми „колеги-конкуренти“, които ще заемат съседните треньорски кресла, а да не забравяме и музикантите от бенда на шоуто – едни от най-добрите! Заради всичко това, с ръка на сърцето мога да кажа, че с огромно нетърпение и с нови сили се завръщам в най-доброто музикално шоу в България!“, споделя Графа преди старта на снимките на новия сезон.

ГРАФА СЕ ПРОВАЛИ, СЪБРА ЕДВА 12 ХИЛЯДИ НА „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“

Дългогодишната кариера на Графа включва 15 албума, над 50 награди, 40 номер 1 сингли, над 90 видеоклипа и безброй разпродадени концерти. Той е първият български поп изпълнител с концерт на Националния стадион „Васил Левски“, където представи невиждан музикален спектакъл пред над 20 хиляди души. С огромния си опит и като треньор в световноизвестния музикален формат, с нюх към таланта и победата, певецът определено ще бъде отличен пример, стимул и вдъхновение за тазгодишните участници, готови да превземат голямата сцена на „Гласът на България“.

Преди броени дни изпълнителят представи новата си песен “Burnout” със закачливо видео към нея, а по-рано тази пролет получи и първата си номинация за АСКЕЕР – за театрална музика, за спектакъла „ПИПИ ДЪЛГОТО ЧОРАПЧЕ“ на Младежкия театър.

Top
>