Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ТЕОДОРА МУДЕВА ПРЕЖАЛИ РУМЕН РАДЕВ, ХВЪРЛИ СЕ В ОБЯТИЯТА НА ДРУГ

ТЕОДОРА МУДЕВА ПРЕЖАЛИ РУМЕН РАДЕВ, ХВЪРЛИ СЕ В ОБЯТИЯТА НА ДРУГ

теодора мудева teodora mudeva

Вече е превъзмогнала тежката раздяла красавицата от „Игри на волята“ Теодора Мудева, която преди месеци скъса с дългогодишната си изгора и годеник Румен Радев.

„Бях се изгубила тотално и дълго време душата ми се луташе, ако така мога да се изразя, не бих казала и че напълно е намерила покоя и баланса, но мисля, че поне е на прав път“, споделя миската, която се окопитва след сътресението от раздялата.

Отгоре на всичко брюнетката вече е готова да се впусне в нови приключения. Бургазлийката е била на море със свои приятели и разказва: „Досега не бях ходила на почивка с най-добрите ми приятели, хората, с които пораснах. Хората, които ми помогнаха да мина по-лесно през всяка буря, хората, които бяха мой стълб, когато се разпадах. Хората, които винаги са ме подкрепяли, поддържали, мотивирали, тези, които постоянно ми напомнят коя съм всъщност, всички те винаги намират начин да усмихнат душата ми, когато не й е до това“, пише „България днес“.

ГРЪМ В РАЯ: МУДЕВА И РУМЕН РАДЕВ СЕ РАЗДЕЛИХА

Явно Теодора открива утеха в компанията на своите приятели, с които си прави своеобразна терапия. Терапията й с компанията й от детството може да върви, но вероятно има и още по-голям ефект, защото фамилиарничи една идея повече с един познат и на нас левент: участник от минал сезон на „Игри на волята“, модела Илиян Цветков. Явно Мудева си има тип, или по-скоро професия, по която си пада – супермодел и като бонус да е участвал в „Игрите“.

За раздялата между Мудева и Радев се разбра по-символичен начин – спряха да се следват в инстаграм отпреди няколко месеца. Самата бургазлийка не желае да коментира за взаимоотношенията между нея и Румен, но нещата не са вървели на добре. Раздялата е била изневиделица, тъй като няколко месеца преди нея двамата се сгодиха и бяха обявили радостно новината на всички. Каквото и да се е случило между тях, двамата са се запомнили с добро – миската все още пази снимките си с бившия си.

Top
>