Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МЕГЗ ОБИКАЛЯ ИНДИЯ С ПРИЯТЕЛКИ

МЕГЗ ОБИКАЛЯ ИНДИЯ С ПРИЯТЕЛКИ

megz miglena kakanasheva мегз миглена каканашева

Миглена Каканашева – Мегз, няма никакво намерение да се връща н България. Пишман дизайнерката от години пребивава в Дубай и си живее живота. В последно време се е втурнала да обикаля света. Сега отново се е върнала в любимата си Индия, която за първи път посети преди 2 години.

„Още преди да стъпя там, знаех, че това пътуване ще ме промени завинаги. Никога не съм предполагала, че да тръгна сама, ще се окаже едно от най-смелите и луди неща, които съм правила в живота си“, споделяла е ексцентричната мома от Раковски.

Този път обаче на пътешества самостоятелно, а с приятелки.

МЕГЗ СЕ ВМАНИАЧИ ДА СТАВА ЕЛФ

Мегз казва, че е имала изключително силно изживяване в Акшардам – най-големият индуски храмов комплекс в света. Обикаляла го е цял ден и се е почувствала, сякаш се намира в рая. Градините са били просторни и красиви, стените – гравирани. Имало е и огромни скулптури на слонове, които са приличали на живи.

„Не мога да ви опиша какво изпитвах, докато изкачвах стълбите, а около мен звучаха различни песни. Беше изумително. Енергията в храма е най-силното нещо, което усетих в Делхи. Имат атракцион, който с помощта на 3D афекти, светлини, звуци и работозирани восъчни кукли ти дава възможност да извървиш духовния път на техния гуру.  Дори имаше момент, в който те качват в истинска лодка и плуваш в река, докато разглеждаш историята на Индия. Беше изумително“, разказвала е Миглена.

МЕГЗ УЧИ АРАБКИТЕ КАК ДА МАХНАТ НЕВРОЗИТЕ

След Делхи тя е била и в Коимбаторе – един от големите градове в индийския щат Тамил Наду. Останала е очарована от видяното там и Индия окончателно е пленила сърцето й, пише „Уикенд“.

Преди няколко години Каканашева внезапно закри сайтовете си за дрехи и замина за чужбина. Брюнетката обяви, че вече няма вдъхновение – щяла да се занимава с по-възвишени дела. Говори се, че по този начин се опитала да замете следите от ДДС аферите, които въртеше.

Top
>