Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > НОВО 20: ХАРИ И МЕГАН ПРЕД РАЗВОД?

НОВО 20: ХАРИ И МЕГАН ПРЕД РАЗВОД?

меган маркъл хари опра

Меган и Хари са пред развод след взривяващото интервю пред Опра, твърди сестрата на херцогинята на Съсекс – Саманта. За отношенията между сестрите Маркъл сме чували много и е добре известно, че от години не поддържат добри отношения. Дори напротив – Саманта не изпуска нито една възможност да отправи негативен коментар за поведението на Меган и е винаги готова да издаде някоя от тъмните ѝ тайни от миналото, което херцогинята упорито иска да забрави.

Според Саманта, която вече уточнихме, че не общува със сестра си и принц Хари, бракът им е пред разпад и единственото, което може да го спаси, е спешна професионална помощ от консултант.

ЗАЩО СИНЪТ НА ХАРИ И МЕГАН НЕ Е ПРИНЦ?

До момента херцозите не дават никакви сигнали пред света, че отношенията им не са добри, те дори няколко пъти заявиха пред Опра, че са безкрайно щастливи и влюбени един в друг. Саманта обаче е непоклатима: „Просто виждам как разводът им се задава“. Причината сестрата на Меган да вземе толкова категорична позиция е, че според нея актрисата и принцът имат нужда да поработят над искреността и способността да искат прошка, защото ударът, който нанесоха на кралското семейство не е никак лек. Саманта добавя още, че вероятно Хари вече се пита дали този брак трябва да продължава, защото не изглежда щастлив.

КРАЛИЦАТА ПРОСТИ НА МЕГАН И ХАРИ: ВИНАГИ ЩЕ ГИ ОБИЧАМ

Принцът обаче разкри в интервюто пред Опра Уинфри, че е горд от всичко, което е постигнал заедно с Меган до момента и че тя е невероятна майка, отбелязва Woman. Херцогинята от своя страна допълва, че въпреки всички трудности, очакванията ѝ към Хари са били напълно оправдани и краят на тяхната приказка е щастлив.

Top