Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > „ХЕЛС КИТЧЪН“ СЕ ИЗЛАГАТ С НЕКАДЪРНИЦИ

„ХЕЛС КИТЧЪН“ СЕ ИЗЛАГАТ С НЕКАДЪРНИЦИ

шеф ангелов кухнята на ада хелс китчън hells kitchen angelov

Откровена подигравка със зрителя ще бъде новият сезон на „Хелс Китчън“, ако се съди по подборан а зведни участници в него. От всичките 9 души, които влизат в кулинарното шоу на Нова тв тази година, само двама доказано могат да готвят. Това са победителката в „Мастършеф“ на бТВ Радка Булман и певицата Бони, която е печелила „Черешката на тортата“. Останалите са в предаването единствено за пълнеж и за да се излагат.

„Хелс Китчън“ тръгва следващата седмица, но зрителите вече са разочаровани от подбора на звездни учаснтници в шоуто тази година. Ако предишния сезон в него влязоа хора, за които всички са виждали в различни риалитита, че имат отношение към готвенето, то сега в „Кухната на ада“ ще се изявяват основно фигуранти.

Не е ясно как звездите ще понасят крясъците на шеф Виктор Ангелов, които неименуемо ще последват техните опити да готвят, но възмущението нап убликата още отсега е огромно.

ШЕФ АНГЕЛОВ ЩЕ КРЕЩИ НА ИНФЛУЕНСЪРИ В КУХНЯТА

В шоуто влизат основно хора, които не знаят как да държат черпака. Телевизията ги съобщи поетапно в три гурпи по трима участници: Пеньо Гатевски – Гатьо, Наталия Кобилкина, славо известната за широката общественост влогърка Изабел Овчарова – Изи, Китодар Тодоров, Коцето Калки, Мони, а миналата седмица стана ясно и последното трио – Тома Здравков, момата от шоуто „Ергенът“ Алекс Гърдева и Радка Булман.

Повечето от тези хора вече са участвали в кулинарни формати и публиката е имала възможност да види с очите си, че не са нещо особено в кухнята. Единствено Радка и Бони са показвали подчертан интерес към приготвянето на храна. Радка дори от известно време върти собствен ресторант, така че, стига да иска, може да участва в „Кухната на ада“ и в двете групи на професионалистите, за да се бори за голямата награда от 100 000 лева.

Но тя предпочита да е сред звездите. От сега е ясно, че в този отбор тя е най-добрата пред печката.

Шеф Ангелов би могъл да се освободи зрителите си от мъчението да гледат звездното състезание в кухнята, директно да я обяви за победителка в звездния отбор ид а облекчи живот на всички замесени в шоуто. За останалите популярни хора в отбора с изключение на Бони ще е истинска изненада, ако се окаже , че знаят как се държат нож и не си отрежат пръст, докато се опитват да нарежат лук.

Top
>