Вие сте тук
Начало > Шоу > ХЕПИ ВАНЧЕ РАЗКРИ ВСИЧКО ЗА „ФЕРМАТА“

ХЕПИ ВАНЧЕ РАЗКРИ ВСИЧКО ЗА „ФЕРМАТА“

хепи ванче hepi-vanche happy

Настоящият седми сезон на „Фермата“ вече навлиза в решаваща фаза и личностните конфликти между участниците в стопанството стават все по-изразени и остри. Именно към това разделение в лагерите се връща сега в спомените си и миналогодишната победителка Ваня Илиева – Хепи Ванче.

„И ми е много мъчно, че тези хора се разделиха по този начин“, заявява вечно усмихнатата пътешественичка, която превъртайки лентата назад при своето участие във „Фермата“, се сеща, че и тогава се е стигало до крайности и враждуващи групички.

ХЕПИ ВАНЧЕ ПОХАРЧИ НАГРАДАТА ОТ „ФЕРМАТА“

Хепи Ванче е фен на стратегиите, но въпреки това е категорична, че всеки сам решава как да играе, но и не трябва стратегията да включва личностни нападки и обиди. „Идеята е, играейки играта, да не навлизаш прекалено много в личното пространство на другия“, добавя още тя в профила си в социалните мрежи, където всяка седмица коментира случващото се във формата и отговаря на въпросите на последователите си.

За свои фаворити в настоящия сезон брюнетката посочи Лора, Любо, Пламен и Кирил. „Много харесвам Лорчето, защото мисля, че тя хем е силничка, хем такава добричка към всички, загрижена е, не влиза в разправии, отбелязва Пик. Любо също ми харесва и смятам, че той има шансове да стигне до финала. До момента това, което Пламен показва, също по някакъв начин не ми е станал неприятен. Харесва ми – той е един такъв спокоен, уравновесен. Много готино, спокойно говори. Мисля, че и Киро е много интересна личност вътре“.

ХЕПИ ВАНЧЕ ВЪРТИ БРАДВА В РОДОПИТЕ

Колкото до романтичните линии в стопанството, Хепи Ванче пояснява от личен опит, че „сценарий няма“, защото „Няма как да направиш сценарий за нещо такова. Ти може да имаш някакви предположения… Те имат някакви очаквания, обаче нищо не е по сценарий.. И там, както казвам, емоциите и динамиката са на толкова по-интензивно ниво, че там за един ден могат да се случат толкова много неща, колкото навън за една седмица. И в крайна сметка ти си изолиран. Това са млади, красиви хора, напълно нормално е да се случват тези неща“.

Съветите, които Ваня дава на останалите участници, са два: „Тази емоция да я изживеят наистина на макс, да спрат да се карат, да спрат да търсят под вола теле за абсолютни глупости, да се заяждат. Наистина, както песента с лимоните, да намират положителното нещо. И второ, като ходят на тази арена, да вземат да ходят с хъс на нея“.

Самата тя много се е страхувала от арената миналата година, но колкото по-често се е изправяла на двубои, толкова повече е осъзнала, че арената я прави по-силна: „Тази арена те връща обратно в играта!“

Top