Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЙОАН БОГДАНОВ ТЪГУВА ЗА МАНЕКЕНСКИТЕ ГОДИНИ

ЙОАН БОГДАНОВ ТЪГУВА ЗА МАНЕКЕНСКИТЕ ГОДИНИ

йоан богданов yoan bogdanov

„Манекенските години“ и „Ерата Кен“, това написа леко шеговито в един от първите си постове от месеци в социалните мрежи  Йоан Богданов. Под текста той добави колаж от шест снимки от периода, който го направи разпознаваем за широката аудитория.

Всъщност футболната надежда на „Славия“ от първото десетилетие на новия век стана известен с това, че е известен. Изненадващо или не Йоан Богданов почти няма появи пред широкия екран, а в годините, когато е бил модел, не съвпадат с тези, в които бе сред най-харесваните мъже.

Всъщност буквално манекен Йоан е бил горе долу, когато и приключва обещаващата му иначе кариера като юноша на столичния клуб.

„Манекенскиите години“, които визира, са тези от около 2014-2019 година, когато особено по средата на този период, Богданов събираше по няколко стотин дори хиляди харесвания от жени в интернет, а ако се разровим в позабравения му профил, ще видим и че една голяма част от тях са от моделки, плеймейтки, певици, милионерски щерки и какви ли още не популярни дами.

Макар и да не излизаше често по заведения, общо взето където и да биваше засечен бившия футболист, почти винаги се открояваше в команията на поредната бляскава красавица. Случваше се така, че дори жени, които казваха, че манията му да имитира Кристиано Роналдо и прекалено изкуствената визия, която поддържа, да не им е по вкуса, в крайна сметка също да се захласнат по красавеца.

Йоан Богданов, който скоро прехвърли 30-те се появи в хитов сериал, но още веднага превърналият се в еталон за суетен мъж в онези години, не харесал върха на носа си. Така здравенякът мигновенно взел решението да се откаже от повече снимки във филма и моментално заминал за Турция, където платил четири цифрена сума при известен хирург, за да направи върха на носа си по-мек.

През последната година обаче Йоан тотално забрави за образа на звезда в социалните мрежи и изчезна почти напълно от тях. За мъжа, за който половин България мислеше за фейк профил, заради прекалено изпипаната му визия, се знае, че живее във вила, далеч от големия град.

При справка може да видим, че името на Йоан Богданов присъства в над 100 спортни публикации, като става ясно че младият мъж е футболен анализатор и редактор в известен вестник. Там се открояват пък вечните му пристастия към испанския колос Реал Мадрид и италианския гранд Интер.

Запознати казват, че за маняка на тема футбол това било просто хоби, понеже така или иначе едва ли ще му избяга доста солидното наследство от фамилията му. Йоан Богданов живее там, където е израснал и се събирал със стари приятели, а открито признавал, че за него вече други приоритрети са по-важни от това да позира пред огледалото и да събира хиляди погледи.

Top
>