Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ХЕПИ ВАНЧЕ ХАРЧИ НАГРАДАТА В ДОМИНИКАНА

ХЕПИ ВАНЧЕ ХАРЧИ НАГРАДАТА В ДОМИНИКАНА

хепи ванче hapy vanche доминикана

Йога на плажа в Пунта Кана, коктейли „Маргарита“ в ръка – Хепи Ванче най-накрая успя да започне да харчи 100-те бона. Наградата, която спечели от шестото издание на „Фермата“, няма как да стигне на вечно усмихнатата яхтена стюардеса за апартамента, за който мечтае.

Затова Ванчето си позволи да похарчи солидна сума за ваканция в Доминикана. Брюнетката си подари екзотичната екскурзия буквално няколко дни след като свали шините от крака си.

Ванчето счупи крайника си в края на февруари и остана гипсирана в продължение на месец и половина. Макар кракът й да не й служеше както обикновено, Ванчето не ce предаде u не спря да спортува въпреки травмата.

ХЕПИ ВАНЧЕ НА СКИ ПО БАНСКИ

Сега красивата победителка от риалити предаването се опитва да забрави несгодите в живота си, като набляга на коктейли, вечери с приятели и йога, всичко това на плажовете в Пунта Кана. Ванчето признава, че рядко й се е случвало да ходи на All inclusive, но този път определено е имала нужда от подобен тип почивка.

„Не съм от хората, който обичат All inclusive пътуванията. Обичам да пътешествам и да се смесвам с местните, да разучавам култура, традиции, танци, кулинарни изкушения. Сега обаче с този COVID най-безопасният начин за „бягство“ е чартърен полет и хотелче. Бях скептично настроена, че ще умра от скука. Вече е ден 3, а времето не ми стига за всичко, което бих искала да направя.

Местните са cупepмили и усмихнати. Правим йога, играем бинго, плуваме, танци, коктейли, море, палми, небе“, разказва за поредното си пътешествие Хепи Ванче, пише България днес. Тя се похвали и че си е намерила нов приятел в лицето на маймуна. Ваня успя да нахрани опитоменото животно с калмар и призна, че цял живот е мечтала за домашен любимец да има маймуна.

Top