Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ХВАНАХА НИКИ ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ ДА КРАДЕ КАШКАВАЛ В ГАЩИТЕ

ХВАНАХА НИКИ ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ ДА КРАДЕ КАШКАВАЛ В ГАЩИТЕ

ники игри на волята

Клептоман ли е култовият участник от „Игри на волята 2“ Николай Стефанов? Зевзекът, който стана известен с репликата „Изядох 35 филии с майонеза“, бе спипан да краде продукти от хранителен магазин.

Собственичката на магазина Валентина Филипова разкри в ефира на Нова ТВ, че са хванали риалити героя на охранителните камери. „Установихме, че ни липсват продукти, които не сме продали – кашкавал, два пакета сирене, руска салата, спагети. Тогава прегледахме записите от камерите и установихме кражбата. Мъжът идва няколко пъти. Дойде, взе си бира, която плати, и открадна спагети. След това дойде отново. Плати бира и взе другите продукти”, разкрива Филипова.

Тя разпознава на камерите Николай, тъй като е фен на „Игри на волята“. Опитва се да се свърже с него, но безуспешно. Към момента не е подала сигнал в полицията.

УЧАСТНИК В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ ИЗЯДЕ НАД 8КГ ХРАНА ЗА ВЕЧЕР

Във видеото в действителност се вижда как Ники слага в гащите си кашкавал и други продукти.

Прави впечатление, че Николай е изчезнал и от социалните мрежи, където не е активен от няколко години. Не се е появявал и в публичното пространство и фенове се питат какво се е случило с него, че да го принуди да краде храна. Възможно ли е риалити звездата толкова да е закъсал за при, че да няма какво да яде?

Според запознати Николай е краде не за първи път и причината далеч не е недоимък. „Той е отявлен клептоман. От години няма приятели, защото е крал от всички до един“, разкриват негови бивши авери.

Top
>