Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ИБРАХИМ ЧЕЛИККОЛ НАПРАВИЛ СЕФТЕТО НА 13

ИБРАХИМ ЧЕЛИККОЛ НАПРАВИЛ СЕФТЕТО НА 13

ибрахим челиккол

Ибрахим Челиккол – екранният Фърат в излъчения по бТВ сериал „Милост“, е любовчия от малък. За сефте той целунал и опипал момиче още в средното училище – на 13 години под клоните на джанка. Оттогава до женитбата си актьорът е имал над 100 гаджета, пише турската преса.

Челиккол е семеен от 2017-а. Преди да сключи брак с Михре Мутлу, той беше интимен за кратко с актрисата от „Малки тайни“ Синем Кобал. В миналото Челиккол любеше и колежката си Дениз Чакър. Отношенията му с чаровницата от „Листопад“ продължиха 3 години.

ОНУР БЕЙ РЕВНУВА ДО ПОЛУДА

Артистът от хитовите сапунки „Черни планини“, „Ифет“ и „Милост“ е роден на 14 февруари 1982 година в Измит, припомнят запознати. Щом завършва гимназия, той заминава за Бурса, където продължава образованието си. Заради смъртта на баща му – офицер с арабски произход, Ибрахим е принуден да прекъсне следването си и да се премести в Истанбул.

В мегаполиса се преселва с цялото си семейство: майка си – гръцка помакиня, братята и сестрите си.

БУРАК ЙОЗЧИВИТ ОТИВА НА СЪД

Край Босфора започва модната му кариера. 6 години Челиккол е лице на популярна марка, а после продуцентът и режисьор Осман Синав му предлага да се захване с кино. Дебютната роля на Ибрахим е във филма „Наркотерор“.

В най-скоро време българските зрители ще имат нови интригуващи срещи с красивия артист. На 25 октомври по Нова ще тръгне премиерно сериалът „Черно-бяла любов“, в който Челиккол изпълнява главната роля.

Top
>