Вие сте тук
Начало > Шоу > ИЙТ КОЗАН СЕ ЗАВРЪЩА КАТО БЕДЕН РИБАР

ИЙТ КОЗАН СЕ ЗАВРЪЩА КАТО БЕДЕН РИБАР

kozan-tolgahan-ийт-козан

Сериал с Толгахан Сайъшман – екранният Ийт Козан от „Сега и завинаги“ ще се завърти по Диема Фемили на 12 октомври. Сагата „Черна перла“ ще се излъчва само през уикендите – в събота и неделя от 18:00 до 20:00 часа.

В новата сапунка Толгахан е бедният рибар Кемал, който живее в малко селце с любимата си Хазал. Един ден той открива в морето съкровище – изключително рядка черна перла. Ценната находка може да сбъдне и най-големите му мечти, но същевременно да съсипе връзката му.

Партньорка на Сайъшман в епизодите е Ханде Ерчел. Красавицата е популярна от сериалите „Дъщерите на Гюнеш“ и „Любовта не разбира от думи“.

„Черна перла“ стартира в ефира на турския канал Star през септември 2017 година. Заради ниския си рейтинг обаче сагата приключи на 20-ия си епизод.

„Това е една от най-силните теленовели, в които съм участвал и не мога да си обясня защо зрителите не й дадоха шанс. При все че интересът към продукцията беше изключително нисък, не съжалявам за ролята си там“, сподели преди време Толгахан.

Тази есен той играе в нова сапунка – спортната мелодрама „Шампион“, където е боксьор, а изяви има и 5-месечният му син. Чедото на тв любимеца и бившата Мис Албания Алмеда Абази се роди на 5 май.

Top