Вие сте тук
Начало > Издънки > МАРИЯ СИ УДЪЛЖИ КРАКАТА

МАРИЯ СИ УДЪЛЖИ КРАКАТА

мария

Мария блесна по чорапогащник и сутиен в кратка фотосесия за новия сезон. Визията е решена изцяло в черно и както винаги е допълнена от високи токчета. Дори и с тях изпълнителката на „Най-добрата“ няма как да изглежда като модел на „Виктория Сикрет“, просто защото не е толкова висока.

В двата кадъра за есенната си фотосесия обаче краката на Мария са почти толкова дълги, колкото на легендарната манекенка Жизел Бюндхен.

Почитателите на Мария се прехласнаха по стегнатите й форми, но и малко се озадачиха. Все пак на живо пайнерката не е толкова висока, колкото изглежда на кадрите.

Затова съвсем логично стигнаха до извода, че на фотосите краката й са удължени с помощта на компютърна програма, пише Уикенд. Нищо, простиха й набързо, вероятно заради смелата визия. Мария позира с изрязани прашки под чорапогащника и на втория кадър дупето й се очертава в детайли. Внимание привлича и едрият й бюст, който едва се побира в дантеления сутиен.

„Обичам работата си и готовите проекти. Но винаги и зад кадър е много интересно, щом съм с любимите хора“, сподели Мария към тези почти еротични фотоси.

Top
>