Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ИРЕН ОНТЕВА СИ КЛЪЦНА НОСА ЗА ТРЕТИ ПЪТ

ИРЕН ОНТЕВА СИ КЛЪЦНА НОСА ЗА ТРЕТИ ПЪТ

ирен-онтева-iren-onteva

Ирен Онтева реши да се освежи с предна пластична операция. Топ манекенката от 90-те години на миналия век си направи поредната ринопластика, забеляза „Уикенд“. Блондинката си отряза носа за трети и надяваме се, последен път. Естественият обонятелен орган на манекенката не беше идеален, но тя имаше голям комплекс от него и го коригира още пред тези операции да станат масови.

Бившата половинка на Ицо Стоте манекенки изкара няколко години с първата си ринопластика и легна на операционната маса за втора. Онтева си направи още по-малък и тънък нос. Преди няколко месеца красавицата си резна носа за трети път, става ясно от последните й снимки. Обонятелният орган на Ирен вече е много малък и е на път да изчезне.

СИНЪТ НА ИРЕН ОНТЕВА И ХРИСТО СИРАКОВ СТАНА ПЛЕЙБОЙ

Популярната манекенка, чиято кариера започна още в средата на миналия век, е много суетна и постоянно се разкрасява. Тя бе една от първите, които си сложиха силикон в бюста, като го има вече от около 20 години. За това време тя не е увеличавала размера на имплантите си, а само го е подновявала, но със същите кубици. Прави впечатление, че Онтева е все така ослепителна и хубава и за нея времето сякаш е спряло. 48-годишната моделка все още има перфектно тяло и дълги крака. Тя поддържа форма с редовен спорт и внимава какво яде. Разбира се, тя никога не е работила, нито е орала, нито е копала, на практика няма и ден трудов стаж в живота си. Ирен само се е разхождала по модните подиуми и е била обгрижвана от мъжете до нея, които винаги са били повече от състоятелни.

Припомняме, че пенсионираната моделка стана майка през 2005 година, когато роди сина си Кристиан. Бащата на детето е Христо Сираков, с когото манекенката се раздели малко по-късно. В момента за благополучието й се грижи възрастен италианец. Първата връзка на моделката е с варненския бизнесмен Красимир Узунов, собственик на позабравената компания „Интерсервиз Узунови”, който наскоро отбеляза достолепните 70 години.

Top