Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ИРЕНА НА РЕВЮ НА ВИВИАН УЕСТУУД

ИРЕНА НА РЕВЮ НА ВИВИАН УЕСТУУД

Певицата Ирена посети Лондон специално за Седмицата на модата, където Ирена присъства на ревюто на своята любима топ дизайнерка Вивиан Уестууд.

Ирена избрала да посети английската столица точно в този период, за да може да присъства на най-значимото събития в областта на модата – Седмицата на модата. Ирена присъствала на ревюто на своята любима топ дизайнерка Вивиан Уестууд. По време на дефилетата тя дори успяла да се срещне отблизо с фешън гуру, на която винаги е била изключителна почитателка.

„Аз съм доста увлечена по модата, а Вивиан Уестууд е моя любима дизайнерка. Направих и невъзможното за да имам покана за бляскавото й ревю. Впечатлена съм от креативността и уникалността в моделите й.“,

сподели Ирена. Изпълнителката на „Даваш на заето“ е вдъхновена от своята любимка и разкри в предаването „Без етикет“ по Фен ТВ, че има желание в новия си видеоклип да бъде облечена в дрехи от най-новата модна колеклция Вивиан Уестууд.

Освен за ревютата певицата е успяла да посети всички най-големи забележителности в Лондон. Разбира се, тя не е пропуснала да посети емблематичния музей на Мадам Тюсо, където се е щракнала до фигурата на Ким Кардашиян. Снимката на ирена до восъчната фигура на Ким предизвикала бурни реакции в социалните мрежи.

„След като качих снимката с восъчната фигура на Кин Кардашиян, започнах да получавам съобщения къде съм се срещнала с Ким. Всички бяха помислили, че съм се снимала с истинската Кардашиян.“,

разказа Ирена, която се завърна от столицата на модата вдъхновена и презаредена. Талантливата изпълнителка подготвя голяма музикална изненада, която скоро ще бъде разкрита.

Top
>